spot_img
16.5 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Μάστιγα οι επιθέσεις πίτμπουλ – Νέο περιστατικό στο Βόλο

 

 

 

Αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες εικόνες βάναυσης κακοποίησης αδέσποτου ζώου, οι οποίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε περιστατικό που καταγράφηκε σε κεντρική παιδική χαρά στον Βόλο και μάλιστα, μπροστά στα έντρομα μάτια περαστικών και παιδιών που βρισκόταν στο σημείο, την ώρα της αποτρόπαιας πράξης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του GRTimes, ιδιοκτήτρια πίτμπουλ που εισήλθε παρανόμως σε παιδική χαρά, στην οποία υπάρχει σήμανση για απαγόρευση εισόδου σε άτομα που συνοδεύουν σκυλιά, πολύ δε περισσότερο της συγκεκριμένης ράτσας που θεωρείται επιθετική, άφησε το σκυλί της να κατασπαράξει ένα αδέσποτο γατάκι, ηλικίας 1 έτους μπροστά στα έντρομα μάτια της φιλόζωης γυναίκας που το τάιζε καθημερινά και το πρόσεχε.

Δεν είναι η πρώτη φορά

Σύμφωνα με πληροφορίες στην ιδιοκτήτρια του πίτμπουλ θα επιβληθεί πρόστιμο 300 ευρώ, ωστόσο όπως ανέφεραν περίοικοι στις μαρτυρίες τους, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ένα παρόμοιο περιστατικό. «Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη κυρία αντιμετωπίζει αυτή τη φρικαλεότητα ως παιχνίδι.

Διότι φέρεται να το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν. Για άγνωστο λόγο, βάζει το σκυλί να πνίγει και να κατασπαράσσει γατάκια. Δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια ακριβώς ευχαρίστηση απολαμβάνει μέσα από μια τέτοια αποτρόπαια πράξη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να της αφαιρεθεί η άδεια να έχει κατοικίδιο, καθώς είναι επικίνδυνη» ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Στο μεταξύ η καταγγέλλουσα φέρεται να της ζητούσε επίμονα να βγει από την περιφραγμένη παιδική χαρά όπου εισήλθε παρανόμως, ωστόσο εκείνη νόμιζε πως την απειλούσε με αποτέλεσμα να της προτάσσει το σκυλί που γαύγιζε και να της λέει «άμα θέλεις, έλα εσύ μέσα».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Αναστάσιος Ντούγκας τονίζει σε δηλώσεις του στο GRTimes, πως θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες, ενώ η καταγγέλλουσα αναμένεται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, βάσει του ν. 4039/2012 για την προστασία των δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Επιπλέον ο γνωστός δικηγόρος κάνει έκκληση, όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό να επικοινωνήσει μαζί του ή να στείλει μήνυμα στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί στο instagram.

Αυτή την εβδομάδα

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας – Πικερμίου συνεδριάζει την Τρίτη 7 Απριλίου για 5 θέματα

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR