spot_img
23 C
Rafina
Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026
spot_img

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πονάω ακόμα – Η άπνοια και τα κιλά δεν βοηθάνε»

 

 

 

Για τη δεύτερη φορά που νόσησε με κορωνοϊό μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, είδηση που έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από ηχητικό μήνυμα που έστειλε στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, δικαιολογώντας την απουσία του.

Μιλώντας στην κάμερα του «Breakfast@Star», ο παρουσιαστής είπε: «Πονάω, πονάω ακόμα γιατί πέρασα δύσκολα. Την ώρα που έστειλα αυτό το ηχητικό στο ραδιόφωνο δεν ήμουνα χάλια, απλά το έκανα να φαίνεται έτσι. Περαστικά σε όλους γιατί έχω μάθει ότι έχει πάλι έξαρση ο κορωνοϊός και γενικότερα και ο καιρός είναι παράξενος, έχει ιώσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή».
«Τέλος του μηνός θα τελειώσουν τα γυρίσματα λογικά, δεν έχω ασχοληθώ με περισσότερο πράγματα, έχω στο μυαλό μου να ξεκουραστώ, γιατί είμαι και καταπονημένος μετά τον κορωνοϊό» πρόσθεσε στις ίδιες δηλώσεις, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μία μέρα πριν, την Τρίτη 13 Ιουνίου, οπότε και επέστρεψε στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει, είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»: «Δόξα τω Θεό είμαι καλά, πέρασα για 5 ημέρες δεύτερη φορά κορωνοϊό, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλύτερα».

Αυτή την εβδομάδα

Λίγα λόγια για τη γιορτή της μητέρας

Μια Στιγμή. Μέσα σε μια στιγμή τελικά αλλάζει η...

Γιορτή της Μητέρας: Πως καθιερώθηκε διεθνώς

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην...

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη γιορτή της Μητέρας

Με προσωπική αναφορά στη μητέρα του και μήνυμα αφιερωμένο...

ΝΕΑ

Λίγα λόγια για τη γιορτή της μητέρας

Μια Στιγμή. Μέσα σε μια στιγμή τελικά αλλάζει η...

Γιορτή της Μητέρας: Πως καθιερώθηκε διεθνώς

Η Γιορτή της Μητέρας είναι μία ημέρα αφιερωμένη στην...

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού για τη γιορτή της Μητέρας

Με προσωπική αναφορά στη μητέρα του και μήνυμα αφιερωμένο...

Οι έφηβοι του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας ξεχώρισαν στο 15ο Μαθητικό Φεστιβάλ

Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια το κοινό χειροκρότησε τη...

Διπλή διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Ραφήνας στον πανελλήνιο διαγωνισμό σχολικών εφημερίδων

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και...

RPN.GR