spot_img
14.4 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Νέα Μάκρη: Πως έγινε η τραγωδία με την 10χρονη στην πισίνα

 

 

 

Τραγωδία στη Νέα Μάκρη το απόγευμα της Κυριακής, καθώς ένα 10χρονο παιδί ανασύρθηκε νεκρό από πισίνα συγκροτήματος κατοικιών στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πνιγμό παιδιού μέσα σε ένα 24ωρο, μετά και τον πνιγμό του 6χρονου στο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου (15/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση για ένα 10χρονο κορίτσι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα συγκρότημα κατοικιών που είχε πάει με τους γονείς του. Η μητέρα έβαζε τα πράγματα στο αυτοκίνητο και δεν είχε την προσοχή της, ενώ ο πατέρας ήταν σε άλλο αυτοκίνητο με το άλλο παιδί της οικογένειας και ήταν στον δρόμο για το σπίτι τους.Νέα Μάκρη: Πώς έγινε το περιστατικό
Η 10χρονη έπαιζε με ένα άλλο παιδάκι. Το παιδί έφυγε κάποια στιγμή για να πάρει κάτι από το δωμάτιό του και η 10χρονη έμεινε μόνη της με την μητέρα που μάζευε τα πράγματα. Πληροφορίες λένε ότι η μικρή είδε μία μάσκα στην πισίνα και πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των παιδιών -να ρίχνουν την μάσκα στην πισίνα και μετά να την πιάνουν.

Το κορίτσι βούτηξε στην πισίνα για να πιάσει την μάσκα ωστόσο το γεγονός ότι είχε φάει, έφερε το τραγικό αποτέλεσμα. Το παιδί έμεινε στον πάτο της πισίνας για περίπου τρία λεπτά. Οι δυο ιδιώτες γιατροί που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ΚΑΡΠΑ στο κορίτσι ανέφεραν πως το παιδί έβγαζε φαγητό από το στόμα του.

Μέσα σε 10 λεπτά έφτασαν στο σημείο στη Νέα Μάκρη δύο μηχανές κει στη συνέχεια το ασθενοφόρο. Το 10χρονο παιδί είχε χαμηλό σφυγμό και ανέπνεε με δυσκολία.

Στο σημείο έφθασε και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το παιδάκι στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Τα αίτια του πνιγμού του μικρού παιδιού, το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες δεν είχε άλλα προβλήματα, θα φανούν μετά την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Αυτή την εβδομάδα

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

Χρήματα; Ποιο πορτοφόλι; Η Gen Z ζει μόνο με το κινητό

Η γενιά που μεγάλωσε με το smartphone στο χέρι...

RPN.GR