spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Γιάννενα: Προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία από αμέλεια διέταξε ο εισαγγελέας για την 20χρονη φοιτήτρια

 

 

 

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 20χρονης στα Γιάννενα, που πέθανε από ανακοπή ενώ νοσηλευόταν με αμυγδαλίτιδα.

Ο θάνατος της 20χρονης βρίσκεται στο μικροσκόπιο εισαγγελικής έρευνας, με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας να περιμένουν τις επίσημες απαντήσεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια θανάτου που θα φωτίσει περισσότερο τα δραματικά γεγονότα.

Προκαταρκτική εξέταση με διερευνώμενο αδίκημα την ανθρωποκτονία από αμέλεια διέταξε ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για το θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής θα εξεταστούν πιθανά λάθη ή παραλείψεις που έγιναν κατά τη νοσηλεία της. Πρόκειται για πρωτοφανές γεγονός καθώς το 20χρονο κορίτσι δεν είχε ιατρικό ιστορικό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η απόφαση του εισαγγελέα ελήφθη μόλις ετέθη υπόψιν του το μέχρι στιγμής υλικό που συγκεντρώθηκε από το αστυνομικό τμήμα Ιωαννίνων.

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR