spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Βαγγέλης Μπουρνούς: Η συμφωνία Τσεβά – Τερζοπούλου και η συναλλαγή Τσεβά – Βασιλόπουλου βλάπτει σοβαρά τον τόπο μας

 

Μετά τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας συνεργασίας μεταξύ των παρατάξεων Τσεβά – Τερζοπούλου , ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της δεύτερης Κυριακής, δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία ότι δεν ξέρουμε τη μας περιμένει την επόμενη μέρα.

Κάθε ψήφος την Κυριακή στην κα Τσεβά σημαίνει στην πράξη ακύρωση των πιο σημαντικών έργων στη Ραφήνα για την ασφάλεια , την αντιπλημμυρική προστασία , την προστασία του περιβάλλοντος .

1. Η αλλαγή δημοτικής αρχής οδηγεί σε ακύρωση του έργου της αντιπλημμυρικής προστασίας της Ραφήνας μέσω της διευθέτησης του Μεγάλου Ρέματος και του πρασίνου περιπάτου .

2. Ακυρώνει την κατασκευή του μεγάλου θεματικού Πάρκου στο Οχυρό.

3. Ακυρώνει τη μοναδική εγκατάσταση στα Βαλκάνια του Παραολυμπιακού αθλητικού Κέντρου που θα φιλοξενήσει πρώτα από όλα τις ανάγκες του μαζικού αθλητισμού του δήμου μας και θα είναι 100% ιδιοκτησία του δήμου. Μία επένδυση 36,4 εκ ευρώ που θα αποτελέσει πόλο ανάπτυξης για τον τόπο μας.

4. Ακυρώνει τα σχέδια πόλης και ιδιαίτερα της πολεοδομικής ενότητας Πικερμίου αλλά και του ειδικού πολεοδομικού σχεδιασμού σε Κόκκινο Λιμανάκι- Σκουφέικα και Πευκώνα αφού θέλουν να τα γυρίσουν πίσω για να κάνουν δήθεν ανασχεδιασμό.

5. Ακυρώνει το σχεδιασμό για τη διαχείριση των βλαστικών υπολειμμάτων από τους κήπους μας, μία περιβαλλοντική επένδυση 27 εκατομμυρίων ευρώ που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ελέγχεται από την επιτροπή του ΕΣΠΑ 2021-2027.
Με τον τρόπο αυτό, διαιωνίζεται η ξεπερασμένη μέθοδος διαχείρισης των απορριμμάτων μέσω της ταφής, ενώ θα αυξηθεί κατακόρυφα και το κόστος , σε βάρος της τσέπης όλων μας.

6. Ακυρώνει την αλλαγή χρήσεων γης που έχουμε επιτύχει με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.
Οι δεσμευτικές χρήσεις γης για τον τόπο μας από το 2003 με διάταγμα της τότε υπουργού Βάσως Παπανδρέου μας εμποδίζουν να λύσουμε τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την οικιστική ανάπτυξη σε εκτός σχεδίου περιοχές.
Εμείς θέλουμε να τα λύσουμε και αυτοί θέλουν να τα αφήσουνε να ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Την Κυριακή ακυρώνουμε στην πράξη υπόγειες συμφωνίες που γίνονται ερήμην των πολιτών.
Ψηφίζουμε το Δήμαρχο και την ομάδα που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη .

Αυτή την εβδομάδα

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR