spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Μαθητές Γυμνασίου βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

 

 

 

Στιγμές αγωνίας στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από πληροφορία ότι ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11), σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανώς να οφείλεται σε χρήση ουσιών και πως ακόμη, τα παιδιά ανέφεραν ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τούς μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν πραγματοποιηθούν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων παιδιών. Φαίνεται πως ήδη λαμβάνονται και καταθέσεις.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR