spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Άγιοι Ανάργυροι: Η τελευταία επιστολή του δολοφόνου στην Κυριακή – rpn

 

 

 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον 39χρονο, έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Η γυναικοκτονία, που αποκάλυψε σειρά λαθών και ολιγωρία από την πλευρά αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., σόκαρε το πανελλήνιο. Η 28χρονη Κυριακή Γρίβα δολοφονήθηκε έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

Κυριακή Γρίβα: Η επιστολή που της είχε στείλει ο 39χρονος δολοφόνος

Το Star αποκάλυψε επιστολή που της είχε στείλει, στην οποία της γράφει ότι έχει διπολική διαταραχή με τάσεις σχιζοφρένειας. Προσπαθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, να την πείσει να είναι μαζί του.

«Γιατί μου λες ψέματα ότι βγαίνεις με την Π….; γιατί δεν με θέλεις; σε παρακαλώ σκέψου τα λίγο. Σου είχα πει τα πάντα, αρκεί να είμαστε καλά μεταξύ μας. Όμως πάντα κάτι γινόταν και επειδή έκανα και εγώ τη… και τα κράταγα μετά έσκαγα και τα έκανα και εγώ με τη σειρά μου σκ…» ανέφερε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

«Περάσαμε πολλά και έκανα πολλά λάθη και εγώ όμως από την αρχή δεν σου είπα ψέματα σε κάτι, σου είπα εδώ είμαι, αυτός είμαι, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέχρι να γίνω τέλειος, όμως δεν είμαι και ένα-ένα θα τα διορθώσω για να είμαστε όπως πρέπει» γράφει ο 39χρονος.

Η επιστολή δεν έχει ημερομηνία, και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Κυριακή Γρίβα την είχε μαζί της όταν πήγε να κάνει την καταγγελία στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Τέσσερις φρουροί παρακολουθούν επί 24ωρου στο Τζάνειο τον δολοφόνο της Κυριακής Γρίβα

Ο δολοφόνος της Κυριακής νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Τζάνειο. Τέσσερις φρουροί παρακολουθούν επί 24ωρου, έχοντας μετατρέψει σε φρούριο τον θάλαμό του.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κ. Παλαιοκαρίτης είπε στον ΑΝΤ1 για τον δολοφόνο της Κυριακής, ότι «φυλάσσεται με ισχυρή δύναμη δικιά μας, όχι από αστυνομικούς. Συνήθως κρατούμενοι σε νοσηλεία φυλάσσονται από δύο άτομα. Εδώ απασχολούνται περισσότεροι. Συγκεκριμένα ο αριθμός τους είναι τέσσερις».

Σύμφωνα με τον ίδιο «σε κάθε νοσοκομείο της χώρας που είναι κοντά σε σωφρονιστικό κατάστημα πρέπει να υπάρχει ειδικός θάλαμος νοσηλείας κρατουμένων. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο που έχει λιγότερα πράγματα από ό,τι ένας συνηθισμένος ώστε να υπάρχει ασφάλεια και για τον κρατούμενο και για εμάς».

«Στους ειδικούς θαλάμους αυτούς υπάρχει χώρος έξω από αυτόν όπου βρίσκονται όσοι τον φυλάσσουν. Υπάρχει συνεχής οπτική επαφή από ένα τζάμι από το οποίο παρακολουθείται συνεχώς ο κρατούμενος εκτός από όταν πάει τουαλέτα» συμπλήρωσε ο κ. Παλαιοκαρίτης.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR