spot_img
18.5 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Παπανώτας κατά Μπεκατώρου: Μού έσκαβαν τον λάκκο» – rpn

 

 

«Σε όλες μου τις συνεντεύξεις έλεγα πόσο άξιοι είναι οι συνυποψήφιοί μου κι αυτοί μου έσκαβαν τον λάκκο», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας με αφορμή την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης ξέρουν να δείχνουν το χαμόγελό τους. Ευχαριστώ τους 3.000 χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ που μου συμπαραστάθηκαν. Δέχθηκα μόνο 3 υβριστικά μηνύματα», είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha, στην εκπομπή Happy Day και πρόσθεσε: «Ο τηλεοπτικός σταθμός έχει το πρωτότυπο υλικό και ξαναπαίζει σήμερα το κομμένο. Κοροϊδεύουν τον κόσμο μπροστά στα μάτια του. Μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου, ως ιδεαλιστής της Αριστεράς, επειδή βλέπω έναν κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα. Δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κανέναν. Εξέφρασα στα στελέχη του κόμματος που μόνος μου χάρηκα το αποτέλεσμα. Δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο. Τον είδα μόνο σε μια εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων».

Καταλήγοντας τόνισε: «Δεν θα μιλήσω πολιτικά. Ας βάλει αυτούς που θέλει ο κ. Κασσελάκης. Δεν είχα φιλοδοξίες στην πολιτική. Είμαι αυτός που σε όλες μου τις συνεντεύξεις έλεγα ότι όλοι οι συνυποψήφιοι μου είναι άξιοι. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι μου έσκαβαν τον λάκκο. Στηρίξαμε την κ. Μπεκατώρου. Στο παρελθόν στήριξα μια γυναίκα που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό και μετά δέχθηκα και ο ίδιος τη βία. Που ήταν τότε όλοι οι ευαίσθητοι; Τους είχα πει ότι θέλω να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει που με απέπεμψαν. Με έφαγαν οι βεδουίνοι της πολιτικής».

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR