spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Μαζική η έξοδος για το Πάσχα – Κίνηση στους δρόμους, γεμάτα τα λιμάνια – rpn

 

 

Kορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων για το Πάσχα, καθώς από το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (2/5) παρατηρείται τεράστιο κυκλοφοριακό κομφούζιο σε βασικές οδικές «αρτηρίες» όπως την Αττική Οδό.

Χαρακτηριστική στην Αττική Οδό, όπως ενημερώνει σχετικά το οδικό δίκτυο στο Twitter, παρατηρούνται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα και πιο συγκεκριμένα άνω των 30 λεπτών από Ανθούσα έως Μεταμόρφωση (σ.σ. έξοδος για Λαμία), 25 με 30 λεπτά από Αγία Παρασκευή έως Μεταμόρφωση στην ίδια έξοδο και 15 έως 20 λεπτά από Ασπρόπυργο έως Μαγούλα.

Το οδικό δίκτυο, από το πρωί της Πέμπτης, κάνει λόγο πως υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις σε συγκεκριμένες εξόδους από την Αθήνα, την ώρα που η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, φέτος έχουν διακινηθεί από το λιμάνι του Πειραιά 69.663 άνθρωποι, αύξηση 28,8% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Το σύνολο των δρομολογίων είναι οριακά αυξημένο σε σχέση με την περσινή περίοδο, ενώ εκτιμάται ότι σήμερα θα αναχωρήσουν 25.574 επιβάτες σε 22 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.

 Η ενημέρωση για το λιμάνι του Πειραιά

«Από Παρασκευή 26-04-2024 μέχρι Μ. Τρίτη 30-04-2024 έχουν διακινηθεί από το λιμάνι του Πειραιά (μόνο από Τζελέπη) 69.663 συμπολίτες μας. Αύξηση 28,8 % σε σχέση με πέρυσι (54.390 επιβάτες).

Το σύνολο των δρομολογίων είναι οριακά αυξημένο σε σχέση με την περσινή περίοδο. Εκτιμάται ότι σήμερα θα αναχωρήσουν 25.574 επιβάτες σε 22 δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά.

Χθες 1/5 έφυγαν από Πειραιά 11 πλοία με 12.405 επιβάτες».

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR