spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Άνω Λιόσια: «Δεν μπορούσα να τον θάψω» είπε ο γιος – Τι λέει γείτονας για τη συμπεριφορά του – rpn

 

 

 

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν οι αστυνομικοί στα Άνω Λιόσια το βράδυ της Παρασκευής όταν μπήκαν σε σπίτι στην οδό Αγαμέμνονος. Συγκεκριμένα βρήκαν στο σπίτι απανθρακωμένο πτώμα 80χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με το OPEN, η σορός βρέθηκε δίπλα σε μία ασημένια σκάφη, σε στρώμα το οποίο ήταν παρατημένο και καλυμμένο με μουσαμά. Οι εικόνες από το σημείο είναι αποκαλυπτικές.

Συνελήφθη ο γιος του 80χρονου – Τι είπε στην αστυνομία
Οι γείτονες είχαν διαμαρτυρηθεί για έντονη δυσοσμία εδώ και πολλές ημέρες και οι αστυνομικοί πήγαν την Παρασκευή για να ελέγξουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Μόλις είδαν το μακάβριο θέαμα συνέλαβαν τον 59χρονο γιο του 80χρονου, ο οποίος θεωρείται ύποπτος για εγκληματική ενέργεια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Λευτέρη Θεοδωρόπουλου, ο 59χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος έβαλε τη σορό του πατέρα του εκεί διότι δεν είχε χρήματα για να κάνει την κηδεία.

Τι λέει γείτονας για τον 80χρονο και τον γιο του
Γείτονας μιλώντας στο OPEN σημείωσε ότι ο 80χρονος ήταν ένας πολύ ήσυχος και καλός άνθρωπος, ενώ τόνισε ότι είχε άνοια. «Μία φορά προσπάθησα να τον βοηθήσω και ο γιος του μου έβαλε χέρι. Μου είπε “δεν σου έχω δώσει δικαίωμα”».

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για να διαπιστώσει αν ο άνδρας δολοφονήθηκε από τον γιο του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ή αν πέθανε και στη συνέχεια ο γιος του θέλησε να κάψει τη σορό του.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR