spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Έβγαλε να πληρώσει τον λογαριασμό και ο φίλος του τον μαχαίρωσε επειδή τον κέρασε – rpn

 

 

 

Άνευ προηγουμένου τραυματισμός στην Κρήτη, με ένα άνδρα να επιτίθεται με μαχαίρι στον φίλο του, επειδή προσφέρθηκε να πληρώσει λογαριασμό από νυχτερινή έξοδο της παρέας τους σε μπαρ.

Σύμφωνα με το creta24, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (4/6) σε μπαρ της περιοχής του δήμου Χερσονήσου, με έναν 35χρονο κτηνοτρόφο να τραυματίζεται από μαχαίρι.

Τόσο ο 35χρονος όσο και ο δράστης διασκέδαζαν στην ίδια παρέα στο μπαρ, ενώ το πρόβλημα προέκυψε όταν ο δράστης ζήτησε να πληρώσει τον λογαριασμό.

Όπως αναφέρεται, ο δράστης ζήτησε να πληρώσει με χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, με τους υπαλλήλους να μη διαθέτουν αρκετά ρέστα. Επομένως, είπε πως θα περνούσε ξανά από την επιχείρηση για να εξοφλήσει.

Τότε, αναφέρεται πως ο κτηνοτρόφος παρενέβη, λέγοντας πως θα ήταν ντροπή να μείνει απλήρωτος ο λογαριασμός, προσφερόμενος να τον πληρώσει ο ίδιος. Φέρεται τότε ο δράστης να προσβλήθηκε από την κίνηση, και προσπάθησε να μαχαιρώσει τον φίλο του στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πηγές, το θύμα κατάφερε την τελευταία στιγμή να προστατεύσει τον κορμό του με τα χέρια του, αποφεύγοντας ένα πιο σοβαρό τραύμα. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται επί του παρόντος από τις Αρχές.

Αυτή την εβδομάδα

Καταιγίδες στην Ανατολική Αττική: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Νέα ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται λίγο μετά τις 11 το...

ΑΑΔΕ: e-mail σε Επιχειρήσεις προειδοποιώντας για κυρώσεις

Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας...

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

ΝΕΑ

Καταιγίδες στην Ανατολική Αττική: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Νέα ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται λίγο μετά τις 11 το...

ΑΑΔΕ: e-mail σε Επιχειρήσεις προειδοποιώντας για κυρώσεις

Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR