spot_img
22.4 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Λεωφόρος Αθηνών: Τα αυτοκίνητα περνούσαν αλλά κανείς δεν σταματούσε για τη 17χρονη – rpn

 

 

 

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αττικόν νοσηλεύεται ένα 17χρονο κορίτσι, το οποίο παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ασυνείδητος οδηγός και στην συνέχεια την εγκατέλειψε.

Το κορμί του 17χρονου κοριτσιού εκτινάσσεται, από το σφοδρό χτύπημα διερχόμενου αυτοκινήτου, δεκάδες μέτρα μακριά και προσγειώνεται στο οδόστρωμα.

Η ώρα είναι 05:30 τα ξημερώματα και στo βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται καρέ καρέ ο οδηγός του αυτοκινήτου που με ιλιγγιώδη ταχύτητα χτυπά στη λεωφόρο Αθηνών την άτυχη κοπέλα και εξαφανίζεται χωρίς δισταγμό.

Επί δέκα ολόκληρα λεπτά, όπως φαίνεται και στο οπτικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA, αβοήθητη, σαν πεταμένη, η 17χρονη παρέμενε στο οδόστρωμα με τα οχήματα να την προσπερνούν χωρίς καν να μειώνουν την ταχύτητά τους.

Ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου μόνο, σταματά για λίγο, παρατηρεί την κοπέλα πεσμένη στο δρόμο, κάνει όπισθεν και με έναν ελιγμό προσπερνά το αιμόφυρτο κορίτσι.

Σχεδόν ένα λεπτό αργότερα από τη στιγμή του ατυχήματος, πεζοί έχουν μαζευτεί στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου, ενώ αυτοκίνητα, μηχανές και φορτηγά συνεχίζουν να περνούν κανονικά σαν να μην υπάρχει άνθρωπος χτυπημένος στην άσφαλτο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ένας οδηγός αφού αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, σταμάτησε και έβαλε το αυτοκίνητό του στον δρόμο, ώστε να κλείσει την κυκλοφορία, μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ.

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αναζητείται.

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR