spot_img
12.5 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Σημαιοφόρος του Ναυτικού εκβίαζε 61χρονη με ερωτικό βίντεο – rpn

 

 

 

H αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του 51χρονου Σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα όταν μία γυναίκα 61 ετών επισκέφθηκε τα γραφεία της Υπηρεσίας και υπέβαλε έγκληση κατά του άνδρα εξηγώντας πως τον γνώρισε διαδικτυακά περί τα τέλη του περασμένου Ιουνίου και πως ανέπτυξαν τακτική επικοινωνία, η οποία στην πορεία απέκτησε ερωτικό περιεχόμενο

Στο πλαίσιο λοιπόν της επικοινωνίας τους, αντάλλαξαν φωτογραφικό υλικό και πραγματοποίησαν βιντεοκλήση με ερωτικό περιεχόμενο.

Έκτοτε, όπως είπε η γυναίκα, ο 51χρονος άρχισε να την απειλεί καθημερινά, είτε μέσω άμεσων μηνυμάτων στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, είτε τηλεφωνικά, ότι αν δεν συνευρεθούν ερωτικά θα αποστείλει φωτογραφίες και σχετικό βίντεο σε οικεία και συγγενικά της πρόσωπα, καθώς και ότι θα κοινοποιήσει το σχετικό υλικό σε groups ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης που αριθμούν πλήθος μελών.

Η συνάντησή τους και η σύλληψη

Ακολούθησε έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία και προέκυψε η ταυτοποίηση του 51χρονου. Παράλληλα, η γυναίκα επισκέφθηκε εκ νέου τη Δίωξη και ανέφερε ότι δέχθηκε να συναντήσει τον 51χρονο σε μία καφετέρια στην Αθήνα την Τρίτη 6 Αυγούστου.

Έτσι το πρωί εκείνης της ημέρας πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο της οποίας εντοπίσθηκε ο 51χρονος και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, κατά τη μετάβασή του στο σημείο (καφετέρια) που είχαν συμφωνήσει με την 61χρονη.

Κατά τη διενέργεια σωματικής έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, από την επιτόπια έρευνα του οποίου βρέθηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν η παθούσα γυμνή και μη, καθώς και βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν αυτή σε προσωπικές της στιγμές ερωτικού περιεχομένου.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 51χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο 51χρονος, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε χθες Τετάρτη στην Εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιά.

Πηγή: protothema.gr

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR