spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Εικόνες ντροπής: Στριμωγμένη η Μυρτώ σε γκαράζ πλοίου – rpn

 

 

 

Η Μαίρη Κοτρώτσου, μητέρα της Μυρτoύς της Πάρου, μίλησε στο Live News για ένα περιστατικό που είχε με την κόρη της στο γκαράζ ενός πλοίου.

«Σήμερα γυρίσαμε το πρωί, τα ξημερώματα από Αστυπάλαια. Όταν είχαμε πάει και πάλι με το ίδιο καράβι είχε παρουσιαστεί και πάλι το ίδιο πράγμα, αλλά δεν είχα δώσει σημασία γιατί δεν ταλαιπωρηθήκαμε στην κάθοδο.

Σήμερα όμως ενώ το αυτοκίνητο το έχω δηλώσει ότι είναι για ΑμεΑ, ενώ το είπα και στο Λιμεναρχείο αλλά και στον άνθρωπο στην επιβίβαση ότι χρειάζεται λίγο χώρο πίσω για να μπαινοβγαίνει το ΑμεΑ, σήμερα το στριμώξανε. Όχι μόνο το στριμώξανε, το έβαλαν κι άκρη – άκρη».

«Μας κατεβάσανε λοιπόν όταν ήταν να βγούμε ένα τέταρτο νωρίτερα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να είναι η Μυρτώ μέσα στο καυσαέριο, ούσα σε άσχημη κατάσταση εκ των προτέρων, γιατί στο σαλόνι πάνω είχε χρειαστεί να της βάλουμε οξυγόνο από παροχή. Όταν διαμαρτυρήθηκα μας πήγαν πιο πέρα, εκεί που κατεβαίνει όλος ο κόσμος. Με τα πολλά την πήγαν πάνω. Αφού άδειασε το καράβι, μπήκαμε κι εμείς να φύγουμε».

Αδιαφορία

Βγαίνοντας από το πλοίο η μητέρα της Μυρτώς ζήτησε να μιλήσει με έναν υπεύθυνο για την κατάσταση που αντιμετώπισε και της απάντησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει με τον ύπαρχο.

«Είπα στον ύπαρχο ότι αυτό που συνέβη ήταν απαράδεκτο. Ήταν αδιάφορος. Του ζήτησα το όνομα του για να κάνω καταγγελία και δεν μου έλεγε το όνομά του. […] Βγάζει και το κινητό του και πάει μπροστά για να με καταγράψει. Του λέω έχω κι εγώ κινητό κι αρχίζει και φωνάζει «Λιμεναρχείο, Λιμεναρχείο με καταγράφει». Για κακή του τύχη όμως το αυτοκίνητο του Λιμεναρχείου ήταν πίσω και είχε δει όλη την σκηνή. Έρχεται ο άνθρωπος του Λιμεναρχείου και του λέει ”γιατί με φωνάζεις; φταίει εκείνη ή εσύ, αντί να ζητήσεις συγγνώμη”».

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR