spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Σάρα Καρμπονέρο: Λύγισε όταν μίλησε για την μάχη της με τον καρκίνο – rpn

 

 

Η πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο, έδωσε το παρών σε εκδήλωση -όπου και βραβεύτηκε- με σκοπό την συγκέντρωση πόρων για την έρευνα και την αντιμετώπιση του καρκίνου.

«Αυτό το βραβείο είναι για όσους υποφέρουν από αυτή τη σοβαρή ασθένεια. Να θυμάστε πως πάντα υπάρχει ελπίδα και φως στο τέλος του τούνελ. Εγώ είμαι εδώ, έξι χρόνια μετά, χάρη στην ιατρική και την αγάπη των ανθρώπων μου. Άλλοι δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο εγώ, γι’ αυτό τους αφιερώνω το βραβείο.

Είναι η πρώτη φορά που μιλάω ανοιχτά και δημόσια για αυτό. Απέφευγα να πω τη λέξη καρκίνος πιστεύοντας πως αν δεν την ονοματίζω δεν θα είναι πραγματικότητα.

Μου πήρε χρόνο για να το αποδεχτώ και να κατανοήσω πως είναι ένας μαραθώνιος, πως πάντα θα είμαι ογκολογικός ασθενής και θα ζω με την αβεβαιότητα. Έμαθα όμως να το αποδέχομαι και να εκτιμώ τον χρόνο που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Η δύναμη της αγάπης είναι τόσο μεγάλη, που μπορεί να γιατρέψει τα πάντα.

Δεν είναι κακό να δείχνουμε ευάλωτοι, απεναντίας. Όταν διαγνώστηκα με καρκίνο, ήμουν σε κατάσταση σοκ. Ήμουν 35 ετών, ζούσα μια υγιή ζωή και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί σε μένα.

Το μυαλό μου ήταν γεμάτο “γιατί”. Θέλω, λοιπόν, τώρα να απευθυνθώ σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάλογη κατάσταση και να τους πω ότι μπορούν σε 10-15 χρόνια μετά από αυτό να είναι ακόμη ζωντανοί και δυνατοί. Αυτό έκαναν μαζί μου και κάποιοι άλλοι δίνοντάς μου δύναμη να συνεχίσω».

 

@elle.spain Sara Carbonero habla abiertamente sobre su cáncer por primera vez. El discurso más personal, sincero y aplaudido de la noche #ELLExHOPE #SaraCarbonero ♬ sonido original – Elle_spain

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR