spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Εκλογές ΗΠΑ: Μικρό το ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές – rpn

 

 

 

Εδώ και εβδομάδες, οι τηλεοπτικοί σταθμοί φρόντισαν να γνωστοποιήσουν ότι οι τηλεαστέρες της ενημέρωσης θα πάρουν εισιτήριο για Αμερική και θα μεταδώσουν δελτία από την Ουάσινγκτον για να δώσουν τον παλμό για τις Εκλογές ΗΠΑ.
Η Εύα Αντωνοπούλου για λογαριασμό του OPEN, η Ράνια Τζίμα για το MEGA, η Σία Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ, βρέθηκαν στην άλλη πλευρά του πλανήτη βάζοντας στο βιογραφικό τους σίγουρα πλούσιες εμπειρίες.

Το ζητούμενο, βεβαίως, είναι αν έπεισαν το τηλεοπτικό κοινό… Η απάντηση φαίνεται πως είναι αρνητική καθώς τα νούμερα τηλεθέασης μίλησαν.

Χαρακτηριστικά, την Τρίτη, το κεντρικό δελτίο του MEGA σημείωσε 11,8% στο σύνολο και 13,4% στο δυναμικό κοινό. Ο ΣΚΑΪ κατέγραψε 13,2% στο σύνολο και 9,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ το OPEN 7,1% και 5,7%. Αντίστοιχα, τα κανάλια -που δεν είχαν στείλει τους παρουσιαστές τους στην Αμερική- παρέμειναν σταθερά σε τηλεθέαση. Το STAR έκανε 12,2% στο σύνολο και 10,8% στο δυναμικό κοινό ενώ ο ALPHA 12,2% και 10%. Ο ΑΝΤ1, τέλος, κέρδισε το 8,9% του συνόλου και το 7,8% του δυναμικού κοινού.

Τι έδειχναν οι μετρήσεις δύο εβδομάδες πριν τις Εκλογές ΗΠΑ
Κάποιες ημέρες πριν, συγκεκριμένα την 22η Οκτωβρίου, σε κανονική ροή δελτίου, το MEGA έκανε στο σύνολο 12,4% και στο δυναμικό κοινό 13,1%. Ο ALPHA, αντίστοιχα, κατέγραφε τη συγκεκριμένη ημέρα 11,8% στο σύνολο και 12,5% στο δυναμικό κοινό, το STAR 10,7% και 9,9%, ο ΣΚΑΪ 10,6% και 7,2%, ο ΑΝΤ1 9,3% και 7,4%, το OPEN 5,8% και 4,6%.

Πηγή: etypos.com

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR