spot_img
14.1 C
Rafina
Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Πικέρμι: Συνεδριάζει το Τοπικό Συμβούλιο για τέσσερα θέματα στις 19/11- rpn

 

 

 

H Πρόεδρος του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Πικερμίου, Σας καλεί να συμμετέχετε την 19-11-2024  ημέρα Τρίτη ώρα έναρξης 18:30στο Κοινοτικό Κατάστημα Πικερμίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 όπως ισχύουν και σύμφωνα με τις εγκυκλίους 88/59846/21-8-2019 ΑΔΑ:611Ξ465ΧΘ7-ΝΛ4) και 94/8050/26-1-2024  (ΑΔΑ:9ΝΑΛ46ΜΤΛ6-Ν1Δ) του Υπουργείου Εσωτερικών «Λειτουργία Δημοτικών Κοινοτήτων» , καθώς και σύμφωνα με το αρ.78 Ν.4954/2022 (ΦΕΚ 136/Α’/9-7-22)και το υπ’ αρ. 46731/13-7-2022 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με θέμα «Γνωστοποίηση διατάξεων των άρθρων 41, 78 και 74 του ν. 4954/2022 (Α΄136)» αναφορικά με τους τρόπους λήψης αποφάσεων των συλλογικών οργάνων των δήμων και των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων , για λήψη αποφάσεων επί των κάτωθι θεμάτων.

                                             Θέματα ημερήσιας διάταξης

  • Λήψη απόφασης περί Γνωμοδότηση για φύτευση των μικρών κοινόχρηστων χώρων στο Ντράφι (τα περισσότερα καμένα από το 2022) με την συνδρομή χορηγών.
  • Λήψη απόφασης περί Γνωμοδότηση για καθαρισμό και απομάκρυνση των καμένων από την πυρκαγιά του 2022 ,στο Ντράφι και Διώνη.
  • Λήψη απόφασης περί Γνωμοδότηση για αίτημα του Συλλόγου Δίκτυο Κατοίκων Ντραφίου για τοποθέτηση προθήκης ανακοινώσεων στον Κοινόχρηστο χώρο του εντευκτηρίου (Οδός Αχαιών και Ιλλυριών ).
  • Λήψη απόφασης περί Γνωμοδότηση για χορήγηση άδειας Παράτασης Ωραρίου Χρήσης Μουσικής για την επιχείρηση με την επωνυμία C L Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, με νόμιμο εκπρόσωπο τη ΣΟΦΙΑ ΛΕΩΝ που εδράζεται επί της Λ. Μαραθώνος αρ. 27, Δ.Κ. Πικερμίου του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου.

 

Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΞΗΝΤΑΡΑ   ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Αυτή την εβδομάδα

Καταιγίδες στην Ανατολική Αττική: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Νέα ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται λίγο μετά τις 11 το...

ΑΑΔΕ: e-mail σε Επιχειρήσεις προειδοποιώντας για κυρώσεις

Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας...

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

ΝΕΑ

Καταιγίδες στην Ανατολική Αττική: Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα

Νέα ισχυρή καταιγίδα σημειώνεται λίγο μετά τις 11 το...

ΑΑΔΕ: e-mail σε Επιχειρήσεις προειδοποιώντας για κυρώσεις

Σχεδόν δύο εβδομάδες απέμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR