spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Ποια είναι η 20χρονη Ελληνίδα φοιτήτρια που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κύπρο – rpn

 

 

 

Οι δρόμοι της Κύπρου βάφτηκαν με αίμα κυριολεκτικά. Μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν δύο σφοδρά τροχαία δυστυχήματα, με τέσσερις νέους να χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Ανάμεσά τους και η Ειρήνη Κοντογεώργη από την Ελλάδα, που σπούδαζε στην Κύπρο για να γίνει δικηγόρος.

Η 20χρονη από την περιοχή του Παπάγου και τελειόφοιτη από το Αρσάκειο, σπούδαζε Νομική στην Λευκωσία και μάλιστα σε λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κυπριακής Αστυνομίας για το μοιραίο τροχαίο, μία παρέα εφτά ατόμων είχε νοικιάσει ένα αυτοκίνητο. Όλοι επέβαιναν στο ίδιο όχημα, με δύο νεαρούς να κάθονται μπροστά και οι υπόλοιποι πέντε στο πίσω κάθισμα.

Τροχαίο Κύπρος

Το αυτοκίνητο οδηγούσε ένας 20χρονος στην περιοχή Έγκωμη της Λευκωσίας, έχοντας ως συνοδηγό επίσης έναν 20χρονο. Πίσω κάθονταν άλλα πέντε πρόσωπα -τρεις άνδρες ηλικίας 28, 21, 20 και δύο κορίτσια 20 ετών. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, φτάνοντας σε κυκλικό κόμβο και υπό συνθήκες που διερευνώνται, το ΙΧ παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε τοίχο παρακείμενου κτιρίου, καθώς επίσης και σε πινακίδα τροχαίας, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο 20χρονος συνοδηγός και οι δύο 20χρονες κοπέλες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο γιατρός πιστοποίησε τον θάνατο της 20χρονης Ειρήνης.

Ειρήνη Κοντογεώργη τροχαίο Κύπρος
Ειρήνη Κοντογεώργη Τροχαίο Κύπρος
Ειρήνη Κοντογεώργη Τροχαίο Κύπρος
Ειρήνη Κοντογεώργη Τροχαίο Κύπρος

Όσον αφορά στον 20χρονο τραυματία οδηγό διαπιστώθηκε, ότι υπέστη κάταγμα αγκώνα, ενώ η δεύτερη 20χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Τροχαίο Κύπρος

Ο οδηγός του αυτοκινήτου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 55μg% αντί 9μg% που είναι το επιτρεπόμενο όριο. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο 20χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης και επικίνδυνης πράξης, καθώς επίσης για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια της τροχαίας σύγκρουσης.

Πηγή: thetoc.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ανδρέας Βασιλόπουλος: “Επιτακτική η σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου”

Αντί ακύρωσης του αποψινού ΔΣ είναι επιτακτική η σύγκλιση έκτακτης...

Ραφήνα: Η δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Αέλιες Νηρηϊδες αλλάζει χώρο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω ασταθών καιρικών...

Τριγλία Ραφήνας- Άρης Βούλας Σάββατο 4 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- Άρης ΒούλαςΣάββατο 4 Απριλίου στις 17.00Δημοτικό Γήπεδο...

Ραφήνα Πικέρμι Σπάτα: Περιφέρεια, Τροχαία και Πυροσβεστική σε άμεση συνεργασία

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών στην Ανατολική...

Χιονοστιβάδα ΟΠΕΚΕΠΕ – Με καταιγιστικό ρυθμό οι δικογραφίες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Σε χιονοστιβάδα για την κυβέρνηση εξελίσσεται το σκάνδαλο του...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Η δράση αλληλεγγύης του Συλλόγου Αέλιες Νηρηϊδες αλλάζει χώρο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, λόγω ασταθών καιρικών...

Τριγλία Ραφήνας- Άρης Βούλας Σάββατο 4 Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ- Άρης ΒούλαςΣάββατο 4 Απριλίου στις 17.00Δημοτικό Γήπεδο...

Χιονοστιβάδα ΟΠΕΚΕΠΕ – Με καταιγιστικό ρυθμό οι δικογραφίες από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Σε χιονοστιβάδα για την κυβέρνηση εξελίσσεται το σκάνδαλο του...

Κλειστά την Παρασκευή 3/4 όλα τα σχολεία του Δήμου Μαραθώνος

Κλειστά αύριο, Παρασκευή 3/4/2026 σχολεία, βρεφονηπιακοί, παιδικοί σταθμοί και...

Ξεπέρασε τα 200 ευρώ το βαρέλι το ντίζελ στην Ευρώπη

Οι τιμές του πετρελαίου εκτοξεύθηκαν, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ...

RPN.GR