spot_img
18.3 C
Rafina
Σάββατο, 3 Οκτωβρίου, 2026
spot_img

Eύβοια: Τον γαμπρό του 66χρονου «δείχνουν» ως ηθικό αυτουργό τα δύο αδέλφια – rpn

 

 

Αλληλοκατηγορούνται πλέον οι τρεις δράστες για τη φρικτή δολοφονία του 66χρονου άνδρα στην Εύβοια.

Σχεδίασαν, εκτέλεσαν και σκηνοθέτησαν την δολοφονία του 66χρονου συνταξιούχου στην Κύμη. Και τώρα τα δύο παιδιά και ο 29χρονος γαμπρός του θύματος αλληλοκατηγορούνται και ρίχνουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον για το στυγερό έγκλημα.

«Ήταν απλώς παρών. Δεν είχε συμμετοχή στο έγκλημα», δήλωσε ο δικηγόρος του 29χρονου Δημήτρης Γκάβελας.

Το πρωί ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε ότι η συμμετοχή του αρκέστηκε στο να βοηθήσει στη σκηνοθεσία του εγκλήματος.

«Εγώ δεν συμμετείχα ούτε σχεδίασα τη δολοφονία. Εκείνη την ημέρα άκουσα τις φωνές, μπήκα στο δωμάτιο και είδα όσα είχαν γίνει. Βοήθησα στο να σκηνοθετήσουνε όλο το σκηνικό. Εγώ ήθελα μόνο να βοηθήσω τα παιδιά να μην πάνε φυλακή γιατί ξέρω όλα όσα πέρασαν από μικρά», ανέφερε ο 29χρονος.

«Δείχνουν» τον γαμπρό του θύματος ως ηθικό αυτουργό
Ο 22χρονος γιος του θύματος από την άλλη, υποστηρίζει πως όχι μόνο πήρε μέρος στο έγκλημα ο γαμπρός του, αλλά και πως ήταν εκείνος που το σχεδίασε.

«Ακολουθήσαμε τις οδηγίες του γαμπρού μου. Μετά το έγκλημα μας έδειξε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μην καταλάβουν οι Αρχές τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα. Έλεγε ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σε αυτό αλλιώς, αν κάποιος μιλήσει, θα καταστραφούμε όλοι», είπε ο 22χρονος κατηγορούμενος.

Ευθύνες στον γαμπρό της ρίχνει και η μητέρα των παιδιών που μίλησε στο MEGA.

«Είχε πει ξεκάθαρα ότι εγώ ο ίδιος μπορώ να τον σκοτώσω με τα ίδια τα χέρια μου και χωρίς να αφήσω τα ίχνη. Το έχω ξανακάνει και ξέρω, έλεγε».

Η μητέρα υποστηρίζει πως σε αντίθεση με τα παιδιά της, το κίνητρο του 29χρονου γαμπρού ήταν τα χρήματα.

«Για τον γαμπρό όμως ήταν το οικονομικό. Έλεγε ο π@@ έχει λεφτά. Πού θα τα πάει, τι θα τα κάνει. Εννοείται ότι πάντα ωρυόταν για τα λεφτά και ότι πρέπει να φύγει από την μέση».

Εν αναμονή της απόφασης για τον 29χρονο κατηγορούμενο, η τοπική κοινωνία παραμένει συγκλονισμένη, ενώ οι συγγενείς ζητούν απαντήσεις για τα αίτια της άγριας δολοφονίας.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Δράση του Δήμου Παλλήνης στο 6ο Δημοτικό Παλλήνης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων

Τα παιδιά μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται τα...

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας παρουσιάζει «Το σπίτι της Τρίγλιας» σε ημερίδα για τα μουσεία της Ανατολικής Αττικής

Ο Σύλλογος Τριγλιανών Ραφήνας θα συμμετάσχει στην ημερίδα «Μουσεία...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

ΝΕΑ

Πικέρμι: Οι «Ιωνίδες» δίνουν ραντεβού για την πρόληψη στις 11 Οκτωβρίου

Κάλεσμα συμμετοχής σε δράση ενημέρωσης και πρόληψης απευθύνει ο...

Ραφήνα–Πικέρμι: Δωρεάν βιωματική συνάντηση coaching με την Ευγενία Κοκράνη

Το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Ραφήνας–Πικερμίου διοργανώνει το δεύτερο...

Πικέρμι: Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη Διώνη

Ερώτηση στη Βουλή για τις επαναλαμβανόμενες διακοπές νερού στη...

Παραμένει το απαγορευτικό απόπλου σε Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου στα λιμάνια της...

RPN.GR