spot_img
9.6 C
Rafina
Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου θα παρουσιάσουν τον Εθνικό Τελικό της Eurovision – rpn

 

 

 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, δύο από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες που θριάμβευσαν στη Eurovision, θα παρουσιάσουν τον Εθνικό Τελικό 2025, που θα διεξαχθεί στο Christmas Theater την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, από τον οποίο θα προκύψουν το τραγούδι και ο καλλιτέχνης/ιδα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον κορυφαίο μουσικό διαγωνισμό.

Η Έλενα Παπαρίζου, η οποία χάρισε την πρώτη νίκη στη χώρα μας με το «My number one», το 2005, και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έναν χρόνο νωρίτερα, με το «Shake it», έδωσε στην Ελλάδα την τρίτη θέση και το 2006 παρουσίασε τον 51ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, επισκέφθηκαν το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2025, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, την οποία προσφέρουν αφιλοκερδώς, στην παρουσίαση του Εθνικού Τελικού.

Τους δύο καλλιτέχνες συνόδευε ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος, και η διευθύνουσα σύμβουλος Κατερίνα Κασκανιώτη, υποδέχτηκαν τους τρεις καλεσμένους, τους ξενάγησαν στο στούντιο 4 και αφού τους ευχαρίστησαν που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να είναι οι οικοδεσπότες της βραδιάς του Εθνικού Τελικού, συζήτησαν σε εγκάρδιο κλίμα επιμέρους θέματα της συνεργασίας.

Από αριστερά: Η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, Κατερίνα Κασκανιώτη, ο Σάκης Ρουβάς, ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος, η Έλενα Παπαρίζου και ο Φωκάς Ευαγγελινός

Ο Σάκης Ρουβάς και η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για τη συνεργασία τους και την από κοινού παρουσίαση του Εθνικού Τελικού, όπου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τη θετική τους ενέργεια, ώστε η βραδιά να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή, γεμάτη μουσική, χορό και ρυθμό, που θα επιφυλάσσει στο κοινό πολλές εκπλήξεις και θα μας ταξιδέψει στον παλμό της Eurovision.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτή τη συνεργασία και νιώθω σιγουριά που θα έχω τον Σάκη δίπλα μου. Αν θα έπρεπε να το κάνω μόνη μου, δεν θα το έκανα. Υπάρχει χημεία μεταξύ μας. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και αγαπιόμαστε πάρα πολύ» δήλωσε η Έλενα Παπαρίζου.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί ανασύρονται σπουδαίες αναμνήσεις. Είναι πολύ όμορφη η συγκυρία αυτή, που είμαστε μαζί με την Έλενα, και είμαι πολύ χαρούμενος που η ΕΡΤ δίνει αυτή την ευκαιρία σε τόσα νέα παιδιά να διαγωνιστούν και να έχουν αυτή την εμπειρία» τόνισε ο Σάκης Ρουβάς.

Όσο για τη συμβουλή που δίνουν στους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν; «Να είναι ο εαυτός τους και να το απολαύσουν» απάντησε η Έλενα Παπαρίζου.
«Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις συμβουλές, γιατί δεν είσαι ποτέ στα… παπούτσια του άλλου. Να κάνουν αυτό που αγαπούν και να το απολαμβάνουν» λέει ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, με την πολυετή εμπειρία του, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες και εξέφρασε την πεποίθησή του για την επιτυχία του Εθνικού Τελικού.

«Η ΕΡΤ με τιμά κάθε χρόνο, αλλά φέτος είναι μια ξεχωριστή χρονιά, γιατί γιορτάζουμε τα 20 χρόνια από τότε πήραμε την πρώτη θέση και τα 51 χρόνια από τότε που η Ελλάδα συμμετέχει σε αυτό τον θεσμό. Αυτή τη βραδιά, στον Εθνικό μας Τελικό, υπάρχει κάτι πολύ συγκινητικό και πολύ όμορφο για εμένα. Έχω δύο ανθρώπους δίπλα μου, την Έλενα και τον Σάκη, που έχω περάσει κοντά τους μαγικές στιγμές. Έχω το καλύτερο υλικό. Με αυτά τα δύο άτομα, σίγουρα θα γίνει ένας διαγωνισμός πολύ όμορφος. Ειδικά, φέτος, με συγκινεί ιδιαίτερα που η ΕΡΤ δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους».

Μόλις 17 ημέρες απομένουν για τον Εθνικό Τελικό και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις…

Υπενθυμίζεται ότι στον Εθνικό Τελικό θα διαγωνιστούν τα 12 τραγούδια τα οποία προκρίθηκαν από την Κριτική Επιτροπή που συγκροτήθηκε για τον σκοπό αυτό, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που είχε απευθύνει η ΕΡΤ σε ερμηνευτές και δημιουργούς να υποβάλουν τις προτάσεις τους για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 69ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας, από 13-17 Μαΐου 2025.

Αυτή την εβδομάδα

Επίθεση κουκουλοφόρων σε τράπεζες και κατάστημα στην Πατησίων – Τρεις προσαγωγές

Στόχος επίθεσης κουκουλοφόρων έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας τρεις...

Ληστεία-μαμούθ στην Κατερίνη: Άρπαξαν το όχημα 54χρονου, τον παρέσυραν και διέφυγαν με κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ

Μια ιδιαίτερα θρασύτατη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης...

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 01/02/2026

https://youtu.be/1DBtKepq3t0?si=a6917BQbD8vsOvjT

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

ΝΕΑ

Επίθεση κουκουλοφόρων σε τράπεζες και κατάστημα στην Πατησίων – Τρεις προσαγωγές

Στόχος επίθεσης κουκουλοφόρων έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας τρεις...

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 01/02/2026

https://youtu.be/1DBtKepq3t0?si=a6917BQbD8vsOvjT

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέου Πόντου Ραφήνας έκοψε την βασιλόπιτα – rpn

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που μας τιμήσατε...

Ο Σύλλογος ΦΕΟ Κόκκινο Λιμανάκι έκοψε την βασιλόπιτα για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια – rpn

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του συλλόγου ΦΕΟ Κόκκινου...

Το ΚΑΠΗ Νέας Μάκρης στον “Τσέλιγκα” για την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2026, πραγματοποιήθηκε η κοπή της...

RPN.GR