spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Κορωπί: Με ποινικό παρελθόν ο 51χρονος που εισέβαλε στο ΑΤ και κράτησε ομήρους αστυνομικούς υπό την απειλή κατσαβιδιού – RPN

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής αστυνομική επιχείρηση στο Κορωπί, όπου σημειώθηκε ομηρία στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ένα άτομο, σε έξαλλη κατάσταση και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (κατσαβίδι), κρατούσε ομήρους τον διοικητή και τον αξιωματικό υπηρεσίας.

Η επέμβαση της ΟΠΚΕ ήταν άμεση, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, χωρίς να υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι Έλληνας 51 ετών με ποινικό παρελθόν, καθώς έχει απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις κλοπών. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τραυμάτισε ελαφρά τους δύο αστυνομικούς, ενώ οι άνδρες της ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο αναγκάστηκαν να τον πυροβολήσουν στο πόδι για να τον ακινητοποιήσουν, με αποτέλεσμα και ο ίδιος να τραυματιστεί ελαφρά.

Όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα, ο δράστης είχε επιτεθεί με το ίδιο κατσαβίδι σε πολίτη μέσα σε λεωφορείο, στην οδό Αναπαύσεως. Το θύμα τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ για τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τα κίνητρα του δράστη και το ποινικό του ιστορικό, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ:flash.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Φέτος το Πάσχα… μυρίζει Άσπρο γίδι!

Ξέχνα τα «ήσυχα» Πάσχα και τα τυπικά τραπέζια. Φέτος,...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

RPN.GR