spot_img
25 C
Rafina
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
spot_img

Νέος Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ο Γιώργος Σιδέρης – RPN

 

 

 

Ο Γιώργος Σιδέρης είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), αντικαθιστώντας τη Ματίνα Παγώνη. Ο Σιδέρης είναι γιατρός ΩΡΛ – χειρουργός και έχει έντονη παρουσία στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΙΝΑΠ από το 2016. Είναι 42 ετών και έχει σπουδάσει Ιατρική στην Πάτρα. Πέρα από την ιατρική του ειδικότητα, είναι επικουρικός επιμελητής ΩΡΛ και εργάζεται στο Νοσοκομείο Αττικό.

Ως πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο Αττικό Νοσοκομείο και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, ο Σιδέρης διαθέτει σημαντική εμπειρία σε σωματειακές και συνδικαλιστικές δραστηριότητες. Επίσης, είναι επικεφαλής της ΔΗΠΑΚ, η οποία πρόσκειται στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Η εκλογή του Σιδέρη σηματοδοτεί μια αλλαγή στην ηγεσία της ΕΙΝΑΠ, καθώς αντικαθιστά τη «γαλάζια» Ματίνα Παγώνη. Η νέα ηγεσία αναμένεται να επηρεάσει τις πολιτικές και τις δράσεις της ένωσης, με τον Σιδέρη να έχει ήδη δείξει την παρουσία του στην ιατρική κοινότητα μέσω της ενεργού συμμετοχής του στα σωματειακά όργανα.

 

Αυτή την εβδομάδα

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λιγότερο αυστηρό το νέο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια...

Άρθρο Ψυχολογίας: Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά… γίνεται η φωνή μέσα τους!

Πολλές φορές οι γονείς αναρωτιούνται τι είναι αυτό που...

ΝΕΑ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λιγότερο αυστηρό το νέο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια...

Άρθρο Ψυχολογίας: Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά… γίνεται η φωνή μέσα τους!

Πολλές φορές οι γονείς αναρωτιούνται τι είναι αυτό που...

Μαραθώνας: 50 χρόνια ΜΕΣΜΑ και μία γιορτή που δεν θα μοιάζει με καμμία άλλη!

50 χρόνια ΜΕΣΜΑ 1976 -2026 Η νύχτα που όλοι περιμένουμε… Μισός...

RPN.GR