Ένα ακόμη τραγικό τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει την Κρήτη, με θύμα αυτή τη φορά έναν 15χρονο ανήλικο, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουνίου στα Σκούρβουλα Ηρακλείου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος οδηγούσε μηχανή και, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο. Από τη σύγκρουση, ο 15χρονος υπέστη βαρύτατα τραύματα.
Άμεσα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον σοβαρά τραυματισμένο ανήλικο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του και έκριναν αναγκαία τη διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διαδρομή προς την πόλη, το ασθενοφόρο συναντήθηκε με την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που είχε ήδη ξεκινήσει από το νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, ο 15χρονος κατέληξε κατά τη μεταφορά του.
Η αστυνομία διερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της προανάκρισης για να διαπιστωθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η τραγωδία.



































