Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (22/09) στη Μεσαρά Ηρακλείου, όταν πατέρας χτύπησε με το αυτοκίνητό του το τρίχρονο παιδί του την ώρα που επιχειρούσε όπισθεν.
Το αγοράκι μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν θλάση στον πνευμοθώρακα. Κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), ώστε να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων και να του παρασχεθεί αναπνευστική υποστήριξη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί κατά την άφιξη του ασθενοφόρου είχε επικοινωνία και κινητικότητα, κάτι που αρχικά καθησύχασε τους διασώστες. Ωστόσο, η πορεία του έδειξε την ανάγκη για στενή ιατρική παρακολούθηση.



































