spot_img
14.7 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Αδιανόητο τροχαίο στην Καστοριά: Τζιπ έπεσε σε γκρεμό 130 μέτρων – Σώοι οι επιβαίνοντες

 

 

 

Ένα αδιανόητο τροχαίο ατύχημα, που από θαύμα δεν κατέληξε σε τραγωδία, σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, στην ορεινή περιοχή Ζευγοστάσιο, έξω από το χωριό Μελάνθιο του δήμου Άργους Ορεστικού, στην Καστοριά.

Δύο νεαροί σώθηκαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όταν το τζιπ όχημα στο οποίο επέβαιναν κατέληξε σε γκρεμό βάθους 130 μέτρων, αφού πρώτα είχε πραγματοποιήσει πάνω από 20 τούμπες.

Πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα

Όλα συνέβησαν, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν μια παρέα φίλων, λάτρεις των εκτός δρόμου διαδρομών, αποφάσισε να πραγματοποιήσει νυχτερινή βόλτα στα βουνά της περιοχής.

Ωστόσο, οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών είχαν καταστήσει το έδαφος εξαιρετικά ασταθές. Σε ένα απότομο σημείο της διαδρομής, ο δρόμος κυριολεκτικά «κόπηκε», με αποτέλεσμα το έδαφος να υποχωρήσει κάτω από τις ρόδες του προπορευόμενου τζιπ.

Στιγμιότυπο από το τζιπ που ανατράπηκε – Πηγή φωτογραφίας: ΕΡΤ

Το όχημα βρέθηκε στο κενό και άρχισε μια τρελή πορεία προς τον γκρεμό, πραγματοποιώντας πολλαπλές ανατροπές. Οι δύο νεαροί επιβαίνοντες, παρά τη σφοδρότητα της πτώσης, κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ευτυχώς, τραυματίστηκαν μόνο ελαφρά.

Οι επιβαίνοντες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους από το κατεστραμμένο όχημα και με τη βοήθεια της παρέας τους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Παραμένουν για νοσηλεία κυρίως για προληπτικούς λόγους, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει καμία ανησυχία. Για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα, προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Άργους Ορεστικού.

Αυτή την εβδομάδα

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

ΝΕΑ

Σκληρή μετωπική για τα δημοτικά τέλη: Η Δημοτική Αρχή, οι αυξήσεις και η πολιτική ευθύνη

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας-Πικερμίου για τα δημοτικά...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR