spot_img
12.4 C
Rafina
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής επίτιμος Δημότης Επιδαύρου

 

 

 

Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική βραδιά για τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, αλλά και για πολλούς φίλους του από το Δήμο Επιδαύρου, ανακηρύχθηκε ο Υφυπουργός σε επίτιμο δημότη του Δήμου Επιδαύρου.
Στα πλαίσια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ όπου συνδιοργάνωσε ο Δήμος Επιδαύρου, ο σύλλογος ΜΑΝΑ και ο Α.Ο. Κορωνίς Λυγουριού , με την παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη κ.κ. Νεκτάριου, του Βουλευτή Αργολίδας κ. Αδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Μαλτέζου, του Περιφερειακού συμβούλου κ. Γανώση, αντιδημάρχων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων καθώς και πλήθους κόσμου που γέμισε το γήπεδο, ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης απένειμε την αναμνηστική πλακέτα της ανακήρυξης στον Κο Στεφανή.

Ο υφυπουργός με παρουσία στον Δήμο Επιδαύρου, και συγκεκριμένα στην Αρχαία Επίδαυρο, από το 1980 έχει άρρηκτους δεσμούς με την περιοχή και τους κατοίκους της. Όπως και ο ίδιος χαρακτηριστικά δήλωσε :’’αισθάνομαι ως φυσικό επακόλουθο της αγάπης μου προς τον τόπο, να γίνω δημότης Επιδαύρου’’. 

Η πολυεπίπεδη, ανιδιοτελής, προσφορά του σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο, η ανέλιξη του στην κορυφαία θέση της ιεραρχίας του ελληνικού στρατεύματος αλλά και η συνέχιση της προσφορά του σε θέσεις ευθύνης είναι τα στοιχεία που μας κάνουν υπερήφανους για την επαφή του τόπου μας με τον κ. Στεφανή. 

Είναι ιδιαίτερα συγκινητικό, και αυτό τιμήσαμε εχθές, άνθρωποι οι οποίοι δεν κατάγονται από τον τόπο μας, να νοιώθουν το Δήμο μας ή κάποιο δημοτικό διαμέρισμα του, σαν χωριό τους. Ο Δήμος μας προσέλκυε και προσελκύει πολλούς ανθρώπους που διέπρεψαν στον τομέα τους να μένουν ημιμόνιμα ή μόνιμα εδώ και όταν τους ρωτούν για τον τόπο που αγαπούν να λένε την Επίδαυρο, χωρίς να το πολυσκεφτούν. 

Αυτούς λοιπόν τους ανθρώπους τους θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να μας δώσουν λίγο από την αύρα τους και την αγάπη τους για την εξέλιξη του τόπου μας, θέλουμε να τους ανοίξουμε την αγκαλιά μας και να τους υποδεχθούμε στον Δήμο μας. 

Ένας τέτοιος φίλος της Επιδαύρου είναι και ο υφυπουργός Αλκιβιάδης Στεφανής ο οποίος είναι πλέον επίτιμος δημότης Επιδαύρου και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία του.

Ο Δήμαρχος
Αναστάσιος Κ. Χρόνης

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Λευκή Νύχτα μαζί με Vapeon και Project Insurance και τα έσοδα στον μαθητή που δίνει μάχη – rpn

ΛΕΥКH NYXTA στη Ραφήνα την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις...

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

ΝΕΑ

Με τους καύσωνες να επιδεινώνονται, η Ισπανία δημιουργεί δίκτυο «κλιματικών καταφυγίων»

Αντιμέτωπη με μια «νέα πραγματικότητα» στο κλίμα του πλανήτη,...

Η Γερμανία ενέκρινε αγορές αμυντικού υλικού ύψους 50 δισ. – Έκρηξη στρατιωτικών δαπανών το 2025

Το γερμανικό ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag) στη Γερμανία ενέκρινε στρατιωτικές...

Ο Νίκος Παππάς χτύπησε δημοσιογράφο και ο Πολάκης… διαφωνεί με τη διαγραφή του

Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς επιτέθηκε και γρονθοκόπησε δημοσιογράφο και...

Ραφήνα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Φιλαρμονικό Πολιτιστικό Σύλλογο – rpn

Ο Φιλαρμονικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ραφήνας - Πικερμίου έχει την...

RPN.GR