spot_img
36.6 C
Rafina
Κυριακή, 23 Αυγούστου, 2026
spot_img

Θρίλερ με πτώμα σε βαλίτσα στη Χαλκιδική: Ανήκει σε γυναίκα – Το επικρατέστερο σενάριο

 

 

Ένα σκηνικό βγαλμένο από αστυνομικό μυθιστόρημα, αλλά δυστυχώς απολύτως πραγματικό, εκτυλίχθηκε στη Χαλκιδική. Εργάτες που πραγματοποιούσαν εργασίες καθαρισμού σε αγροτοδασική έκταση εντόπισαν ανθρώπινα οστά μέσα σε σακούλα, σε απομονωμένο σημείο στην περιοχή του Γλαρόκαβος. Δίπλα, μια βαλίτσα. Το παζλ άρχισε να δένει με τον χειρότερο τρόπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σορός ανήκει σε γυναίκα και βρέθηκε χωρίς κεφάλι. Το εύρημα προκάλεσε σοκ τόσο στους εργάτες όσο και στις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο και απέκλεισαν την περιοχή. Η υπόθεση αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη σοβαρότητα, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται για ατύχημα ή φυσικό θάνατο.

Η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου θα διενεργηθεί έλεγχος DNA και εξειδικευμένες εξετάσεις. Από τα αποτελέσματα αναμένεται να προκύψουν τόσο η ταυτότητα της γυναίκας όσο και κρίσιμα στοιχεία για τα αίτια θανάτου της.

Τι εκτιμούν οι Αρχές

Το επικρατέστερο σενάριο μιλά για εγκληματική ενέργεια. Ο τρόπος με τον οποίο φαίνεται να μεταφέρθηκε και να εγκαταλείφθηκε η σορός –μέσα σε σακούλα και πιθανότατα σε βαλίτσα– παραπέμπει σε απόπειρα απόκρυψης. Με απλά λόγια: κάποιος ήθελε να εξαφανίσει τα ίχνη. Δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν λίστες εξαφανισμένων γυναικών στην ευρύτερη περιοχή και συλλέγουν καταθέσεις από κατοίκους και εργαζόμενους. Κάθε λεπτομέρεια μετρά. Ακόμη και ένα δαχτυλίδι.

Πώς αποκαλύφθηκε το μακάβριο εύρημα

Όπως μεταδίδει το thestival.gr, καθοριστική ήταν η μαρτυρία του προέδρου της κοινότητας Πευκοχωρίου, Γιώργου Τσιρκούδη. Περιέγραψε ότι αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για νεκρό ζώο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, είδε ανθρώπινο χέρι με δαχτυλίδι. Δίπλα, η βαλίτσα. Το υπόλοιπο είναι καθαρός εφιάλτης.

Στις έρευνες συμμετέχει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας, στο πλαίσιο της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Πολυγύρου.

Η Χαλκιδική, τόπος καλοκαιρινής ανάσας και καρτ-ποστάλ, βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο ενός σκοτεινού μυστηρίου. Και αυτή τη φορά, η αλήθεια δεν θα μείνει θαμμένη.

ΠΗΓΗ:ethnos.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Μουσική βραδιά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Θεοτόκου στα Περιβολάκια

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργάνωσε το Σάββατο 22 Αυγούστου...

Ραφήνα: Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αναλήψεως...

Κέρκυρα: Οδηγός πάτησε σκύλο και τον εγκατέλειψε – Συνελήφθη από την Αστυνομία

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο θανάσιμος...

Εννιάμερα της Παναγίας: Τι γιορτάζει η Εκκλησία στις 23 Αυγούστου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμά η Ορθόδοξη Εκκλησία στις 23...

«Εμείς – Μαραθώνας»: Τρεις προτάσεις για το Τουριστικό Περίπτερο και το γειτονικό δημοτικό ακίνητο

Τρεις προτάσεις για την αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου Μαραθώνα...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Μουσική βραδιά από τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα της Θεοτόκου στα Περιβολάκια

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά διοργάνωσε το Σάββατο 22 Αυγούστου...

Ραφήνα: Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως

Προσκυνηματική εκδρομή στην Άνδρο διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αναλήψεως...

Κέρκυρα: Οδηγός πάτησε σκύλο και τον εγκατέλειψε – Συνελήφθη από την Αστυνομία

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κέρκυρα ο θανάσιμος...

Εννιάμερα της Παναγίας: Τι γιορτάζει η Εκκλησία στις 23 Αυγούστου

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμά η Ορθόδοξη Εκκλησία στις 23...

Μαραθώνας: Μεγάλο λαϊκό γλέντι στις 29 Αυγούστου με Ζαζόπουλο, Βέρρα και Ηλιάδη

Μια μεγάλη μουσική εκδήλωση με γνωστούς εκπροσώπους του λαϊκού...

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 23 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα, Κυριακή 23 Αυγούστου Φίλε μου Κριέ, η...

RPN.GR