spot_img
23.5 C
Rafina
Δευτέρα, 11 Μαΐου, 2026
spot_img

Στον ANT1 η Σία Κοσιώνη;

 

 

 

Τελικά, το δείπνο του Θοδωρή Κυριακού με τη Σία Κοσιώνη πριν από λίγες εβδομάδες μόνο τυχαίο ή purely κοινωνικό δεν ήταν. Πίσω από τα χαμόγελα, το καλό κρασί και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, φαίνεται πως «έτρεχε» ένα πολύ σοβαρό σχέδιο μεταγραφής που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην ελληνική τηλεοπτική ενημέρωση.

Οι πληροφορίες θέλουν τον ισχυρό άνδρα του Ant1 να έκανε προσωπικά το άνοιγμα προς τη δημοσιογράφο, βλέποντας ότι οι σχέσεις της με τον ΣΚΑΙ είχαν αρχίσει εδώ και καιρό να περνούν περίοδο ψυχρότητας. Οι φήμες περί αποχώρησης τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τη Σία Κοσιώνη να αποχαιρετά την περασμένη Παρασκευή το κοινό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly, η πρόταση του ANT1 θεωρείται από τις πιο ισχυρές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια σε δημοσιογράφο της ενημέρωσης και περιλαμβάνει έναν πολυδιάστατο ρόλο με έντονο αποτύπωμα στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

Το σχέδιο προβλέπει:

  • Την παρουσίαση 12 ειδικών εκπομπών – συνεντεύξεων με πρόσωπα κύρους, project που αρχικά προοριζόταν για τον Γιώργο Παπαδάκη.
  • Στενή συνεργασία με τον Βασίλη Παπαδρόσο, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει κομβικό ρόλο στην ενημέρωση του σταθμού.
  • Συμμετοχή σε όλα τα στρατηγικά meetings για τη διαμόρφωση της ενημερωτικής γραμμής.
  • Συζητήσεις ακόμη και για παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, σε ρόλο που προς το παρόν κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι συνεντευξιακές εκπομπές πιθανότατα δεν θα προβάλλονται εβδομαδιαία, αλλά ανά δεκαπενθήμερο, δίνοντας στη δημοσιογράφο περισσότερο χώρο για μεγάλα πρόσωπα και πολιτικές συνεντεύξεις υψηλού βάρους.

Η «χημεία» με Παπαδρόσο και το νέο ενημερωτικό μοντέλο

Στο εσωτερικό του ANT1 θεωρούν ότι η πιθανή επανένωση της Σίας Κοσιώνη με τον Βασίλη Παπαδρόσο μπορεί να εξελιχθεί σε «dream team» της πολιτικής ενημέρωσης. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το τηλεοπτικό παρασκήνιο μιλούν για μια συνεργασία που είχε αποδώσει εξαιρετικά στο παρελθόν και μπορεί να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου ενημερωτικού σχεδιασμού.

Άλλωστε, το κανάλι θέλει να εμφανιστεί απολύτως ενισχυμένο ενόψει της επόμενης πολιτικής περιόδου, με τη χώρα να μπαίνει ουσιαστικά σε παρατεταμένη προεκλογική τροχιά. Και στην τηλεόραση, όταν μυρίζει εκλογές, τα κανάλια αλλάζουν line-up πιο γρήγορα κι από πάγκο ομάδας που χάνει στο 85’.

Πρεμιέρα στα τέλη Αυγούστου

Εφόσον ολοκληρωθούν οι επαφές, η πρώτη εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη στον ANT1 αναμένεται στα τέλη Αυγούστου, με το νέο πρόγραμμα του σταθμού να ξεκινά νωρίτερα λόγω της ΔΕΘ και των πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται από το φθινόπωρο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας 2+1 ετών, ένδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει η διοίκηση του σταθμού προς τη δημοσιογράφο.

Ο Χατζηνικολάου παραμένει και ο ANT1 «χτίζει» υπερομάδα

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει ήδη ανανεώσει τη συνεργασία του με τον ANT1 για ακόμη δύο χρόνια, συνεχίζοντας τόσο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όσο και στις εκπομπές «Ενώπιος Ενωπίω» και «Πρόσωπο με Πρόσωπο».

Παράλληλα, το κανάλι διαθέτει ήδη ισχυρές γυναικείες παρουσίες στην ενημέρωση, όπως η Μαρία Σαράφογλου και η Ρίτσα Μπιζόγλη, με τη Σία Κοσιώνη να έρχεται — αν τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία — να προσθέσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο ενημερωτικό «οπλοστάσιο» του σταθμού.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται κρίσιμο ραντεβού με τη διοίκηση του σταθμού που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρώτα θα ανακοινωθεί επίσημα ο νέος ρόλος του Βασίλη Παπαδρόσου και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη.

Αν δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο ANT1 ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μία από τις πιο ηχηρές μεταγραφές των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση — και το φθινόπωρο προβλέπεται να έχει περισσότερο παρασκήνιο κι από πολιτικό debate.

ΠΗΓΗ:youweekly.gr

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα: Εκδήλωση για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από τα εγκαίνια της Παντοβασίλισσας

Πρόσκληση στην Α' Επετειακή Εκδήλωση για τα 70 χρόνια...

Μαρουσάκης: Πρόωρο καλοκαίρι σήμερα και αύριο- Πάνω από 30 βαθμούς η θερμοκρασία

Με άρωμα… Ιουλίου ξεκινά η εβδομάδα, καθώς ο καιρός...

Σοκ στην Ξάνθη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι – Συνελήφθη η μητέρα του

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία της...

Η Δημοτική Επιτροπή Ραφήνας Πικερμίου συνεδριάζει για Κόκκινο Λιμανάκι και Διώνη

Η Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Ραφήνας –...

ΝΕΑ

Σοκ στην Ξάνθη: Νεκρό βρέφος βρέθηκε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι – Συνελήφθη η μητέρα του

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία της...

Τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου

Κριέ μου, η σημερινή Δευτέρα φέρνει ευκαιρίες σταθεροποίησης και...

Η γιορτή της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (video)

Η ΑΕΚ κατέκτησε το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας της,...

Σε καραντίνα στο Αττικόν ο Έλληνας επιβάτης του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό

Ασυμπτωματικός και χωρίς καμία ένδειξη ασθένειας παραμένει ο Έλληνας...

RPN.GR