spot_img
26.4 C
Rafina
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Απόστολος Γκλέτσος: Γιατί είπε το «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές»

 

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος εξήγησε, έπειτα από χρόνια, τι κρυβόταν πίσω από τη φράση «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», η οποία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και είχε γίνει μία από τις πιο πολυσυζητημένες ατάκες της ελληνικής τηλεόρασης.

Μιλώντας στο «AnesTea The Podcast» του Ανέστη Ευαγγελόπουλου, ο ηθοποιός ανέφερε ότι η συγκεκριμένη δήλωση δεν ήταν αυθόρμητη, αλλά μια συνειδητή και, όπως τη χαρακτήρισε, «στρατηγική κίνηση». Στόχος του ήταν να στηρίξει ανήλικους που αντιμετώπιζαν βία, εκφοβισμό ή απόρριψη μέσα στο οικογενειακό τους περιβάλλον εξαιτίας της σεξουαλικής τους ταυτότητας.

Ο ίδιος απέφυγε να διευκρινίσει αν η φράση συνδεόταν με προσωπικό του βίωμα, επιμένοντας ότι σημασία είχε το κοινωνικό μήνυμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην περίοδο κατά την οποία ήταν δήμαρχος Στυλίδας, αποκαλύπτοντας ότι είχε ακούσει συγκλονιστικές μαρτυρίες για περιστατικά βίας σε οικογένειες της επαρχίας.

Όπως υπογράμμισε, πολλοί ανήλικοι ζούσαν σε καθεστώς φόβου, χωρίς να μπορούν να καταγγείλουν όσα συνέβαιναν. Η επίμαχη φράση, σύμφωνα με τον ίδιο, ειπώθηκε για να τους δώσει δύναμη και να αμφισβητήσει παγιωμένα πατριαρχικά στερεότυπα.

Αυτή την εβδομάδα

Revoil Νικολάου Πικέρμι: Εσύ γνωρίζεις τη σωστή πίεση των ελαστικών σου;

Η σωστή πίεση των ελαστικών συμβάλλει στην ασφαλή οδήγηση,...

Αποτελέσματα-σοκ στα περιφερειακά πρωταθλήματα: Οι μεγαλύτερες ανατροπές αποδόσεων τα τελευταία χρόνια

Αν κάποιος παρακολουθεί ποδόσφαιρο μόνο από την τηλεόραση, θα...

Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με «μαϊμού» υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ – Απάτες άνω των 80.000 ευρώ

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εξαπατούσε πολίτες...

Δράση ενημέρωσης από το Κέντρο Υγείας Ραφήνας για την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία

Η Διοίκηση και οι Επισκέπτες Υγείας του Κέντρου Υγείας...

ΝΕΑ

Revoil Νικολάου Πικέρμι: Εσύ γνωρίζεις τη σωστή πίεση των ελαστικών σου;

Η σωστή πίεση των ελαστικών συμβάλλει στην ασφαλή οδήγηση,...

Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα με «μαϊμού» υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ – Απάτες άνω των 80.000 ευρώ

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εξαπατούσε πολίτες...

Τριγλία Ραφήνας: Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση με Παξιμάδη, Κακοσαίο και Κανελλόπουλο

Σε τρεις νέες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε ο Αθλητικός Όμιλος...

RPN.GR