Μια απρόοπτη στιγμή προκάλεσε ανησυχία στη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη, όταν η Καίτη Γαρμπή έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη σκηνή.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετείχε στη μουσική βραδιά, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αναστάτωση που είχε προκαλέσει νωρίτερα η καταρρακτώδης βροχή. Με την εμφάνισή της ξεσήκωσε τους χιλιάδες θεατές, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες της.
Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν αποχωρήσει από τη σκηνή. Την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό και τον Αντώνη Ρέμο, γλίστρησε και έπεσε, προκαλώντας στιγμιαίο «πάγωμα» στους παρευρισκομένους.
Ευτυχώς, ο Αντώνης Ρέμος βρισκόταν ακριβώς δίπλα της και την κρατούσε από το χέρι, περιορίζοντας τη σφοδρότητα της πτώσης. Όπως διαπιστώθηκε αμέσως, η Καίτη Γαρμπή ήταν καλά και δεν είχε τραυματιστεί.
Αφού βεβαιώθηκε ότι η συνάδελφός του δεν κινδύνευε, ο Αντώνης Ρέμος προσπάθησε να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα με χιούμορ.
«Μας έφαγαν…», σχολίασε χαριτολογώντας, προκαλώντας την αντίδραση του κοινού.
Το περιστατικό είχε ευτυχώς αίσιο τέλος και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά.
Δείτε το βίντεο:































