spot_img
22.3 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Το διάσημο Πατρινό καρναβάλι στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

 

 

 

Παρασκευή, 21η Φεβρουαρίου 2020

Το αεροδρόμιο της Αθήνας συνεχίζει να «ταξιδεύει» τους επισκέπτες του σε ξεχωριστούς

προορισμούς της χώρας μας!

Δωδέκατος προορισμός: η Πάτρα

H Πάτρα είναι ο δωδέκατος προορισμός του προγράμματος Fly me to the Moon-Sounds Greek to Me! Με ακόμη περισσότερες εικόνες από την Ελλάδα, το πρόγραμμα συνεχίζεται και τη σκυτάλη στο αεροδρόμιο παίρνει η Πάτρα, για μια ημέρα αφιερωμένη στις παραδόσεις της! Ταξιδιώτες και επισκέπτες που θα βρεθούν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, θα γνωρίσουν το διάσημο Πατρινό Καρναβάλι και θα γευτούν εκλεκτές τοπικές συνταγές.

Η μεγαλύτερη και παλαιότερη αποκριάτικη γιορτή στην Ελλάδα, με το φετινό της μήνυμα «υπέρ, περί, ανά… κύκλο κάνω στη χαρά», προσκαλεί τους επιβάτες και επισκέπτες του αεροδρομίου της Αθήνας σε μια ανεπανάληπτη καρναβαλική εμπειρία! Η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού και ομάδα καρναβαλιστών θα δώσουν τον απαραίτητο τόνο για την κορύφωση του κεφιού. Ευρηματικοί και μεταμφιεσμένοι με ευφάνταστες στολές, οι πρωταγωνιστές της ημέρας έρχονται  για να διασκεδάσουν και να παρασύρουν το κοινό με τη χαρούμενη διάθεση και με τα γλυκά κεράσματά τους.

Sounds Greek to me στο αεροδρόμιο της Αθήνας!

Δωδέκατος προορισμός: Γνωριμία με την Πάτρα

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης

Ώρα: 12:00 – 16:00

Ξεδιπλώνοντας το φυσικό κάλλος, την πολιτισμική ταυτότητα, τη γαστρονομία, τα ήθη και τα έθιμα, τον ιδιαίτερο χαρακτήρα, αλλά και τη σύγχρονη εικόνα κάθε περιοχής, το “Fly me to the Moon 6 – Sounds Greek to me” στο αεροδρόμιο θα συνεχίσει να προσφέρει γεύση από την Ελλάδα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες ανάλογες «ξεναγήσεις», μαζί με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις παραδόσεις και τους ανθρώπους των τιμώμενων περιοχών της χώρας μας.

Αυτή την εβδομάδα

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Διώνη Πικερμίου: Κάτοικοι ζητούν ενημέρωση για το σχέδιο εκκένωσης σε περίπτωση πυρκαγιάς

Την άμεση ενημέρωση των κατοίκων της Διώνης Πικερμίου σχετικά...

Νέα ρύθμιση έως 72 δόσεις για χρέη σε εφορία και ταμεία – Ποιοι κερδίζουν και ποιες είναι οι παγίδες

Μια νέα ευκαιρία τακτοποίησης παλαιών οφειλών προς την Εφορία...

Καιρός σήμερα: Καλοκαιρινό σκηνικό με θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς – Πού αναμένονται τοπικές βροχές

Με άκρως καλοκαιρινές συνθήκες κυλά η σημερινή ημέρα σε...

Tα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη 3/6

Η σημερινή Τετάρτη φίλε μου Κριέ, σε φέρνει αντιμέτωπο...

ΝΕΑ

Αστυνομικός έσωσε δύο αδερφάκια από φλεγόμενο σπίτι- η καλή είδηση της ημέρας

Μια συγκινητική πράξη αυτοθυσίας εκτυλίχθηκε στα Γιαννιτσά, όπου αστυνομικός...

Tα ζώδια για σήμερα, Τετάρτη 3/6

Η σημερινή Τετάρτη φίλε μου Κριέ, σε φέρνει αντιμέτωπο...

Τροχαίο με παράσυρση 3χρονου παιδιού στο Μενίδι, σοβαρή η κατάστασή του

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με θύμα ένα 3χρονο κορίτσι σημειώθηκε...

RPN.GR