spot_img
22.1 C
Rafina
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
spot_img

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο 66χρονος στην Πάτρα- Αρνούνται να κάνουν το καθήκον τους γιατροί & νοσηλευτές

 

 

 

Σε πολύ σοβαρή κατάσταση παραμένει στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας ο 66χρονος άνδρας από την Αμαλιάδα που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό, όπως και δεκάδες άλλοι συνταξιδιώτες του μετά το προσκύνημα στους Αγίους Τόπους.

Ο 66χρονος πριν από δύο ημέρες διασωληνώθηκε και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές, φοβούμενοι να κολλήσουν αρνούνται να επιτελέσουν το καθήκον τους. Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου της Πάτρας, Άννα Μαστοράκου ανέφερε ότι «ο διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας έχει υπογράψει προσλήψεις επικουρικού προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, του «Αγίου Ανδρέα», αλλά και της περιφέρειας για τις αυξημένες ανάγκες που έχουν προκύψει. Κάποιοι συνάδελφοι γιατροί, αλλά και νοσηλευτές βρίσκονται στα σπίτια τους σε καραντίνα, λόγω της επαφής με την αρχική ομάδα των εκδρομέων από Ισραήλ και Αίγυπτο.

Υπάρχει σχέδιο για την συγκρότηση μίας εθελοντικής ομάδας γιατρών σε όλους τους νομούς που πλήττονται, σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους και ευελπιστούμε ότι θα γίνει και μία διαχείριση στην κοινότητα», είπε η κα Μαστοράκου και συνέχισε σημειώνοντας: «Υπάρχουν περιπτώσεις άρνησης γιατρών και νοσηλευτών να υπηρετήσουν το καθήκον τους, φοβούμενοι τον κοροναϊό.

ΠΗΓΗ:thecaller.gr

Αυτή την εβδομάδα

Τροχαίο στην Αρτέμιδα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ – διακοπές ρεύματος έως τις 23:00

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή...

Η Εύη Γκατσοπούλου επανεξελέγη Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Ραφήνας- το νέο ΔΣ

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΛΕΡ Μετά τις αρχαιρεσίες της...

Πυρκαγιά σε οικία το Σάββατο στη Βραυρώνα – Άμεση επέμβαση απέτρεψε τα χειρότερα

Πυρκαγιά ξέσπασε χθες σε οικία στην περιοχή της Βραυρώνας,...

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λιγότερο αυστηρό το νέο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια...

ΝΕΑ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Λιγότερο αυστηρό το νέο πλαίσιο για τα ηλεκτρικά πατίνια...

Άρθρο Ψυχολογίας: Ο τρόπος που μιλάμε στα παιδιά… γίνεται η φωνή μέσα τους!

Πολλές φορές οι γονείς αναρωτιούνται τι είναι αυτό που...

RPN.GR