spot_img
12.5 C
Rafina
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Στα σκουπίδια κατέληξαν παλιόρουχα με κρυμμένα 25.000 ευρώ!

 

 

 

Η προσπάθεια μιας οικογένειας στην Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης να “κρύψουν” σε ασφαλές μέρος ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, λίγο έλειψε να τους στοιχίσει πολύ ακριβά!

Όπως λένε οι πληροφορίες του cretalive.gr, οι περίπου 25.000 ευρώ, που ήταν σε δεσμίδες είχαν “καταχωνιαστεί” σε κάποια παλιόρουχα, στο πατρικό σπίτι της οικογένειας, με την εκτίμηση ότι κανείς δεν θα σκεφτεί να ψάξει εκεί. Έλα όμως που αποφάσισε η ηλικιωμένη γιαγιά να κάνει “γενική” καθαριότητα στο σπίτι και να πετάξει στα σκουπίδια ότι θεωρούσε άχρηστο!
Αυτό και έπραξε, πετώντας στον κάδο και τα παλιόρουχα με τα χρήματα, χωρίς φυσικά να έχει καμία γνώση για τον μικρό “θησαυρό”. Και για να συμπληρωθεί η ατυχία, το απορριμματοφόρο πέρασε σχεδόν αμέσως και περισυνέλεξε ότι υπήρχε στον κάδο!

Όπως είναι φυσικό, όταν έγινε αντιληπτό ότι τα χρήματα οδεύουν προς την χωματερή, η οικογένεια ξεκίνησε ένα “αγώνα δρόμου”. Ζήτησε τη βοήθεια των αρμοδίων του Δήμου, έβαλε μηχανήματα και “χέρια” να ψάχνουν και τελικά, μετά από ώρες εντοπίστηκαν τα “χρυσά” παλιόρουχα. Όπως είναι φυσικό, πάνω στα σκουπίδια “στήθηκε χορός” ενώ υποπτευόμαστε ότι η επόμενη κρυψώνα θα … εξεταστεί πολύ σοβαρά!

Αυτή την εβδομάδα

Συνελήφθη μπασκετμπολίστας της Α2: Μπήκε μεθυσμένος στις γραμμές του τρένου στην Ιερά Οδό και οδήγησε για 300 μέτρα – rpn

Χειροπέδες σε 28χρονο Αμερικανό μπασκετμπολίστα της Α2 κατηγορίας πέρασαν...

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

ΝΕΑ

Αρτέμιδα: Σπίτι κάηκε από πυρκαγιά – rpn

Πυρκαγιά ξέσπασε τις πρωινές ώρες της σημερινής ημέρας σε...

Ε9: Τελευταία μέρα διορθώσεων και αλλαγών για το 2025

Προθεσμία έως σήμερα, 31 Ιανουαρίου, έχουν οι φορολογούμενοι για...

Στο εξωτερικό η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία για την εξαφάνιση

Στο εξωτερικό είχε διαφύγει η 16χρονη Λόρα όταν ενημερώθηκε...

RPN.GR