spot_img
33.9 C
Rafina
Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026
spot_img

Επίθεση πολιτών κατά υπαλλήλων του ΚΕΠ Αρτέμιδος

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος, καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκαν την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 οι υπάλληλοι του Κ.Ε.Π. Αρτέμιδος του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος από… «εξαγριωμένους» πολίτες.

          Το περιστατικό άσκησης λεκτικής, αλλά κυρίως σωματικής βίας είναι απερίφραστα καταδικαστέο.

          Πολίτες, «υπεράνω» κάθε μέτρου προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, καταπάτησαν κάθε πρωτόκολλο προστασίας της Δημόσιας Υγείας και προσπάθησαν να εισέλθουν δια της βίας στο χώρο του Κ.Ε.Π. προκαλώντας φθορές στην πόρτα της εισόδου, παρά τις συστάσεις των Υπαλλήλων καθώς εντός του Κ.Ε.Π. βρισκόταν ήδη Πολίτες που εξυπηρετούνταν.

          Δεν δίστασαν να χειροδικήσουν και να φτύσουν τους Υπαλλήλους του Κ.Ε.Π. που κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια να τους ηρεμίσουν και να τους εξηγήσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί και πρέπει να τηρηθούν για την προστασία της Υγείας τόσο των ίδιων όσο και των εργαζομένων.  

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

          Οι εργαζόμενοι στο Κ.Ε.Π. Αρτέμιδος όπως και στα Κ.Ε.Π. όλης της Χώρας, έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα της πανδημίας, ένα αγώνα άνευ προηγουμένου για να καταφέρουν να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο και ταχύτερο τρόπο τους Πολίτες, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμη και την υγεία τους.

          Πρέπει να τονιστεί ότι, έχει προκληθεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση ανάμεσα στους εργαζόμενους στη Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς τέτοιου είδους επεισόδια καταγράφονται ολοένα και περισσότερα, με υπαλλήλους των Δήμων να έρχονται αντιμέτωποι με «αγανακτισμένους» Πολίτες, ενώ οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ομαλή και ασφαλής λειτουργία τους, Δημοτικές Αρχές και Υπουργείο Εσωτερικών, μένουν απλοί παρατηρητές!

          Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Δημοτικών Υπαλλήλων Αρτέμιδος,  βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και σε περίπτωση επανάληψης παρόμοιου περιστατικού σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Δήμου, θα προχωρήσει σε άμεσες και δυναμικές κινητοποιήσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Σ.Δ.Υ.Α

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα Πικέρμι: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 6 Αυγούστου 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΠΕΜΠΤΗ...

Ρέθυμνο: Ο αναστάσιμος αποχαιρετισμός του ιερέα πατέρα στον πυροσβέστη Παντελή Διαμαντάκη

Με λόγια βαθιάς πίστης, πατρικής αγάπης και ανείπωτου πόνου...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 6 έως και 12 Αυγούστου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Πιερία: Νεκρός 33χρονος σε τροχαίο – Η μοτοσικλέτα του κατέληξε σε αρδευτικό κανάλι

Τη ζωή του έχασε ένας 33χρονος οδηγός μοτοσικλέτας σε...

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 56 ετών, ιδρυτικό μέλος του ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετός του ΚΥΣΔΕ – Θλίψη...

ΝΕΑ

Ραφήνα Πικέρμι: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη 6 Αυγούστου 

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς για αύριο ΠΕΜΠΤΗ...

Λιμάνι Ραφήνας: Δρομολόγια πλοίων από 6 έως και 12 Αυγούστου

Για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις αλλαγές στα...

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, 56 ετών, ιδρυτικό μέλος του ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα

Πέθανε ο Θοδωρής Κατσωνόπουλος, αιρετός του ΚΥΣΔΕ – Θλίψη...

Ραφήνα: Φωτογραφίες από την σύγκρουση των αυτοκινήτων στην Αρίωνος και Λ.Μαραθώνος

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή...

Πικέρμι: Κάθε μέρα και μια σπιτική απόλαυση στο Οβελιστήριο των Φίλων!

Υπάρχουν γεύσεις που μας θυμίζουν το οικογενειακό τραπέζι: καλομαγειρεμένες,...

RPN.GR