spot_img
13.8 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Συνελήφθη 51χρονος για τον θάνατο των δυο εφήβων από θαλάσσιο σπορ στην Ρόδο-H ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Λίνδου για ατύχημα που έλαβε χώρα κατά την διενέργεια θαλάσσιου αλεξιπτώτου στην περιοχή Πεύκων Λίνδου Ρόδου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανήλικων, μίας 15χρονης και ενός 13χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό ενός 15χρονου, όλοι τους υπήκοοι Βρετανίας.
Συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Λίνδου ενημερώθηκε από το στρατιωτικό παρατηρητήριο «ΓΚΙΝΑ» και από αλλοδαπό εργαζόμενο σε πόστο θαλάσσιων μέσων αναψυχής για πτώση θαλάσσιου αλεξίπτωτου στη θαλάσσια περιοχή Πεύκων Λίνδου με ύπαρξη τραυματιών.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. , ενώ ενημερώθηκε  ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ. Οι ανωτέρω εντοπίστηκαν σε απόκρημνη βραχώδη παραλιακή περιοχή και ανασύρθηκαν από τον 51χρονο εκμισθωτή  και χειριστή του Ε/Π -Ε/Γ σκάφους, το οποίο διενεργούσε την έλξη του θαλάσσιου αλεξιπτώτου.
Με την συνδρομή κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου και διασωστών του ΕΚΑΒ, ο 15χρονος τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Γ.Ν. Ρόδου, ενώ οι σοροί μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Ρόδου για διενέργεια νεκροψίας -νεκροτομής.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 51χρονος εκμισθωτής των θαλάσσιων μέσων αναψυχής για παράβαση του άρθρου 302 του Π.Κ. (ανθρωποκτονία από αμέλεια) και του άρθρου 310 του Π.Κ. ( πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης).

 

 

 

=======================================================

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα

=======================================================

Αυτή την εβδομάδα

Νέος Βουτζάς: Οι πυρόπληκτοι διεκδικούν δικαστικά την επιστροφή χρημάτων για το νερό από τον δήμο Ραφήνας Πικερμίου – rpn

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΟΥ ΒΟΥΤΖΑ «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5/12/25 Με μια σύντομη, και...

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

ΝΕΑ

Χρήστος Τσεμπέρης: «Κατήφορος χωρίς πυξίδα»

Η ανάρτηση του Χρήστου Τσεμπέρη στο προσωπικό του προφίλ...

Ελλάδα 2.0: Βουλιάζουμε στις ίδιες δικαιολογίες

Η Ελλάδα ξαναβρέθηκε στο ίδιο έργο. Δρόμοι που γίνονται...

Τι πρέπει να κάνεις αν σε “πιάσουν” κεραυνοί μέσα στο αυτοκίνητο

Κάθε χρόνο σε όλον τον κόσμο σκοτώνονται περίπου 24.000 άνθρωποι, από κεραυνούς. Τραυματίζονται περίπου...

Θα επιβιώσει η Eurovision από τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της;

Η μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία της Eurovision φαίνεται πως είναι σε...

Μεγάλο Ρέμα, μεγάλες καθυστερήσεις: Το λιμάνι γεμίζει λάσπη και η Ραφήνα αγανάκτηση

Απίστευτες εικόνες και ακόμη πιο απίστευτα βίντεο, έρχονται από...

RPN.GR