spot_img
25.2 C
Rafina
Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, 2026
spot_img

Υπόθεση κατασκοπείας στο Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας ταράζει τον Ερντογάν- Συλλήψεις στρατιωτικών

 

 

Το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ανέφερε την Τετάρτη ότι ούρκοι αξιωματούχοι συνέλαβαν τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για διαρροή βασικών πληροφοριών από τις τουρκικές ναυτικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με το Ahval, τρεις στρατιωτικοί και ένας πολίτης έχουν τεθεί υπό κράτηση μετά από έρευνα που ξεκίνησε από το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα της Άγκυρας, ανέφερε η υπηρεσία.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι έχουν διαρρεύσει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα ελικόπτερα, τα πλοία και τα όπλα του τουρκικού ναυτικού.

Οι ύποπτοι, συμπεριλαμβανομένων δύο πρόσφατα συνταξιούχων αξιωματικών και ενός λοχία, κατηγορούνται για αποκάλυψη μυστικών κρατικών πληροφοριών, ανέφερε το Anadolu.

Στο μεταξύ, πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε έναν ανώτατο αξιωματούχο από μια διεθνή ιδιωτική εταιρεία ενέργειας που εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη και πέντε άλλους με την κατηγορία της ενεργειακής κατασκοπείας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

ΠΗΓΗ:skai.gr

Αυτή την εβδομάδα

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά στα 32 του ο Μανούσος Φαρμάκης, αδελφός της Όλγας και της Γωγώς

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο ο αιφνίδιος θάνατος...

Παραλία Μαραθώνα: Αποδυτήρια με… σεντόνι – Η ανάπτυξη έκανε βουτιά και δεν ξαναβγήκε

Πολλές δεκαετίες πίσω μάς γύρισαν οι εικόνες που δημοσίευσε...

Υπόθεση Μαζωνάκη: Έψαχναν στην ΑΙ πώς θα τον επαναφέρουν, έσβησαν τα ραντεβού του, τον έβγαλαν φωτογραφία

Στα ψηφιακά ίχνη που εντοπίστηκαν σε κινητά τηλέφωνα και...

ΝΕΑ

Τροχαίο στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ύψος της Αρίωνος – Αυξημένη κίνηση προς Ραφήνα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ρεύμα κυκλοφορίας...

RPN.GR