spot_img
13.4 C
Rafina
Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

11χρονο, μαχαίρωσε τον Ελληνα θείο του, από φόβο για τη ζωή της μητέρας του

 

 

 

ΚΛΪΑΡΓΟΥΟΤΕΡ. ΦΛΟΡΙΔΑ. Ενα 11χρονο παιδί – ορισμένα ΜΜΕ έκαναν λόγο για αγόρι, άλλα για κορίτσι – μαχαίρωσε τον θείο του με ψαλίδι στην πλάτη, για να σταματήσει να χτυπάει την μητέρα του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της Φλόριδας, που επικαλείται το «ΑΡ».

Οι αξιωματικοί του Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας Πινέλας ανέφεραν ότι το παιδί φοβήθηκε για τη ζωή της μητέρας του κατά την διάρκεια της επίθεσης που έγινε το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος Παναγιώτης Καραμανλής (Panagiotis Karamanlis) τράβηξε από τα μαλλιά την αδερφή του, την έριξε στο έδαφος και άρχισε να την χτυπάει στο πρόσωπο, μετά από διαπληκτισμό που είχαν για μερικά γραπτά μηνύματα που είχε στείλει η γυναίκα σε φίλο της.

Οι δυο τους συγκατοικούσαν και η επίθεση έγινε μπροστά στα δύο παιδιά της γυναίκας, 10 και 11 ετών.

Το γραφείο του Σερίφη αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα εκλιπαρούσε τον αδερφό της, να μην την χτυπήσει, λέγοντας του: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό μπροστά στα παιδιά».

Μετά την επίθεση, το παιδί φέρεται να είπε στην μητέρα του, «Μαμά, τον μαχαίρωσα γιατί νόμιζα ότι θα σε σκότωνε».

Μαζί με το 11χρονο παιδί, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, ειδικοί επιβλέπουν και τον 10χρονο αδερφό του, ο οποίος βρίσκεται και αυτός σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Ο Π. Καραμανλής, όπως έγραψε το «Assosciated Press», αρνήθηκε ότι χτύπησε την αδερφή του, αλλά η ίδια έφερε μελανιές στο πρόσωπο, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.

Ωστόσο, όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί για το αν ήξερε πως τα παιδιά βρίσκονταν στον χώρο, ο ίδιος φέρεται να απάντησε: «Φυσικά και ήξερα πως τα παιδιά ήταν στο σπίτι».

Ο 44χρονος κατηγορείται για ξυλοδαρμό της γυναίκας και κακοποίηση ανηλίκου. Το μέγεθος και ο βαθμός των τραυμάτων του από το ψαλίδι δεν έγιναν σαφή από την Αστυνομία.

Δικαστικά έγγραφα που βρίσκονται στο Διαδίκτυο δείχνουν πως υπάρχει εκκρεμότητα με το «ICE» (Immigration and Customs Enforcement) για τον Π. Καραμανλή, καθώς φέρεται να βρίσκεται παράνομα στις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος που έχει οριστεί από την Πολιτεία για την υπεράσπισή του απέφυγε να κάνει δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο κ. Καραμανλής είπε στους αστυνομικούς, μετά την σύλληψή του, ότι σκόπευε να φύγει από τη Φλώριδα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 44χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος, χωρίς εγγύηση, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.

Αυτή την εβδομάδα

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στον ΗΣΑΠ – rpn

Νεκρός είναι ο άνδρας που έπεσε το βράδυ της...

Πικέρμι: Το ”Λογοδρόμιο” γεμίζει τα Χριστούγεννα με χαμόγελα, χρώματα και υπέροχες επιλογές δώρων – rpn

Το βιβλιοπωλείο Λογοδρόμιο βρίσκεται και φέτος δίπλα σας, για...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ραφήνας ευχαριστεί για την Λευκή Νύχτα – rpn

Ευχαριστίες για τη Λευκή Νύχτα Ραφήνας 2025 Ο Εμπορικός Σύλλογος...

Χριστουγεννιάτικες ευχές από τον Δημήτρη Αποστολόπουλο – rpn

Σε γιορτινό κλίμα, αλλά με την ίδια ευθύνη, οι...

ΝΕΑ

Νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στον ΗΣΑΠ – rpn

Νεκρός είναι ο άνδρας που έπεσε το βράδυ της...

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ραφήνας ευχαριστεί για την Λευκή Νύχτα – rpn

Ευχαριστίες για τη Λευκή Νύχτα Ραφήνας 2025 Ο Εμπορικός Σύλλογος...

Δελτίο Τύπου: Απόφαση Εφετείου και καταγγελίες για τη διαχείριση της υπόθεσης αδέσποτων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" Η αυτοδιοικητική απαξίωση...

RPN.GR