spot_img
14.6 C
Rafina
Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Ιωάννης Δαβερώνης: Ζητάμε να δουλέψουμε με όλον τον κόσμο με αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο

 

 

 

«Ελευθέρας» για τους εμβολιασμένους από αύριο με τα νέα μέτρα να μπαίνουν σε εφαρμογή και οι εστιάτορες εκφράζουν την δυσάρεσκειά τους για τον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων και τις επιπτώσεις στα οικονομικά του κλάδου.

«Υπάρχει ένα προβληματισμός γιατί δεν θα μπορούμε να δεχθούμε ένα 40% των πολιτών γιατί δεν έχει εμβολιαστεί, άρα εδώ υπάρχει ένα ζήτημα όσο αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα που θα έχει ένας εστιάτορας στο τέλος» είπε χαρακτηριστικά στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και την εκπομπή «Πρωινή Παρέα» με την Κατερίνα Σερέτη και τον Διονύση Χατζημιχάλη, ο πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων Αττικής, Ιωάννης Δαβερώνης.

«Μπαίνουμε σε μια κανονικότητα όσο αφορά τους εμβολιασμένους και όσο αφορά στην λειτουργία των καταστημάτων εστίασης θα μπορέσουμε να υποδεχθούμε τον κόσμο που θα μπορεί να λειτουργεί ελεύθερα μέσα στα καταστήματα, χωρίς δεσμεύσεις. Ωστόσο δεν θα μπορέσουμε να έχουμε βιώσιμες επιχειρήσεις εστίασης».


Πρέπει να κρατηθούν 400.000 εργαζόμενοι στον κλάδο και 80.000 επιχειρήσεις που αγωνιούν για την επόμενη ημέρα, ενώ την ίδια ώρα πρέπει να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα σημείωσε ο κ. Δαβερώνης, διότι η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα.

«Αυτό που ζητάμε εμείς είναι αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο και να μπορέσουμε να δουλέψουμε με όλο τον κόσμο. Ίσως με την τήρηση των αποστάσεων, να δουλέψουμε με το 80%, αλλά αυτό δεν μας πειράζει», πρότεινε ο πρόεδρος της ένωσης εστιατόρων Αττικής.

Αν θέλετε να ενημερώνεστε για όλα τα νέα κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

 

Αυτή την εβδομάδα

Στέργιος Τσίρκας: Η πόλη της Νέας Μάκρης αλλάζει πρόσωπο!

Με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Μαραθώνος...

Η Ηλιαχτίδα αναζητά Λογοθεραπευτή στη Ραφήνα

Είσαι Λογοθεραπευτής/Λογοθεραπεύτρια και θέλεις να εργαστείς σε έναν χώρο...

Δύο εγκλήματα στην ίδια οικογένεια στη Νέα Πέραμο – Μια ιστορία που επιστρέφει από το παρελθόν

Η εκτέλεση του 27χρονου επιχειρηματία, έπειτα από έξι ημέρες...

Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών στο Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», διοργανώνει μια ξεχωριστή «Ημέρα...

SaveRafina: Ανοιχτή εκδήλωση–συζήτηση για το λιμάνι και το καλοκαίρι του 2026

Το λιμάνι της Ραφήνας δεν είναι απλώς πύλη προς...

ΝΕΑ

Στέργιος Τσίρκας: Η πόλη της Νέας Μάκρης αλλάζει πρόσωπο!

Με σχετική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Μαραθώνος...

Η Ηλιαχτίδα αναζητά Λογοθεραπευτή στη Ραφήνα

Είσαι Λογοθεραπευτής/Λογοθεραπεύτρια και θέλεις να εργαστείς σε έναν χώρο...

Ημέρα Υιοθεσίας Κουταβιών στο Λιμανάκι Νέας Μάκρης

Ο Σύλλογος Ζωόφιλων Μαραθώνα «Ελπίδα», διοργανώνει μια ξεχωριστή «Ημέρα...

Αποχέτευση σε Παλλήνη και Γέρακα: Ενημέρωση ιδιοκτητών για απαιτούμενα δικαιολογητικά – σε ποιες οδούς αφορά

ΔΗΜΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ 12η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΓΕΡΑΚΑ & ΠΑΛΛΗΝΗΣ Ενημερώνουμε τους...

RPN.GR