spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή σε σχολείο – Οι συμμαθητές του φώναζαν «σκότωσέ τον»

 

 

Οι εικόνες από σχολείο του Ρεθύμνου είναι σοκαριστικές, καθώς σε βίντεο καταγράφηκε ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 13χρονου μαθητή.

Στα πλάνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται το ανήλικο αγόρι να δέχεται χτυπήματα στο κεφάλι από τα χέρια και τα πόδια ενός άλλου παιδιού.

Σύμφωνα με την θεία του παιδιού το άγριο περιστατικό σημειώθηκε «μέσα στο σχολείο, όχι σε ώρα που έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα. Δεν υπάρχει επιτηρητής καθηγητής».

«Δεν είναι μόνο ο ξυλοδαρμός, είναι και το άγριο μίσος. Ένας ακούγεται να λέει “σκότωσε τον”» πρόσθεσε η θεία του παιδιού υποστηρίζοντας ότι υπάρχει και δεύτερο βίντεο με δεύτερο ξυλοδαρμό.

Όπως είπε η θεία του παιδιού «το βίντεο διέρρευσε από τον προπονητή του θύματος στο ποδόσφαιρο. Αυτός ήταν που το γνωστοποίησηε στη μητέρα».

Η θεία του 13χρονου υποστήριξε, τέλος, ότι «μίλησα με τον γυμνασιάρχη και από τα λεγόμενά του το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην μπλέξουν. Του είπα “ευτυχώς υπάρχει το βίντεο” και μου είπε “ευτυχώς για εσάς και όχι για εμάς».

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR