spot_img
14.9 C
Rafina
Παρασκευή, 3 Απριλίου, 2026
spot_img

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια δύο σκύλων στην Μάριζα Παλλήνης – rpn

Αίσιο τέλος για την περιπέτεια δύο σκύλων (ράτσας μπόξερ) στην περιοχή Μάριζα της Παλλήνης, όπου διαπιστώθηκε η διαβίωσή τους σε άθλιες συνθήκες.
Σε συνέχεια καταγγελίας που έλαβε ο Δήμος από το φιλοζωϊκό σωματείο stray gerakas, κίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες: Ενημερώθηκε η Αστυνομία και αυτή με τη σειρά της ειδοποίησε τον εισαγγελέα, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η συνεργαζόμενη κλινική για την περισυλλογή και περίθαλψη των άτυχων τετράποδων.
Στην επιχείρηση απελευθέρωσης των σκύλων παρόντες ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Απόστολος Καρανίκας και ο Διοικητής του Α.Τ. Παλλήνης Βασίλης Τσαγάνης.
Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, σε δήλωσή του, εκφράζει την ικανοποίησή του και συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους για τη συνεργασία τους και εν τέλει τη διάσωση των ζώων.
Ο Δήμαρχος δεν παραλείπει να αναφέρει με την ευκαιρία, πως ο Δήμος από τη μία ετοιμάζει Επιχειρησιακό Σχέδιο για τη Διαχείριση των Αδέσποτων και από την άλλη πως εκσυγχρονίζεται, προκειμένου καταγγελίες για αντίστοιχα ή άλλα σχετικά περιστατικά, είτε προέρχονται από σωματεία είτε από δημότες να καταχωρούνται ψηφιακά και να διεκπεραιώνονται με αυτοματοποιημένη διαδικασία.

Αυτή την εβδομάδα

Επιτήδειοι απέσπασαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ηλικιωμένη – Σύλληψη 35χρονου

Εκατόν σαράντα έξι χρυσές λίρες και περίπου 4.000 ευρώ...

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Ραφήνα: Ζωντανή μουσική και γεύσεις που… δεν παίζουν- Ραντεβού στο Mamas το Σάββατο

Ένα βράδυ με άρωμα παρέας, ψητού και μουσικής Αν ψάχνεις...

Ο Δήμαρχος Παλλήνης, Χρήστος Αηδόνης, παραχώρησε την καρέκλα του στη… μελλοντική δήμαρχο

Με την πιο γλυκιά «καλημέρα» ξεκίνησε η ημέρα του...

ΝΕΑ

Σύλληψη υπάλληλου καφετέριας που παρενοχλούσε ανήλικες στο Γκάζι

Στη σύλληψη ενός 20χρονου Αιγύπτιου προχώρησαν οι αστυνομικοί το...

Πώς φαίνεται η αφρικανική σκόνη από ψηλά – Ορατή ακόμη και από το διάστημα

  Σχεδόν εξωπραγματικές ήταν οι εικόνες που καταγράφηκαν στην Κρήτη...

RPN.GR