spot_img
26.2 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 32χρονος Πρόεδρος Κοινότητας – Προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο – rpn

 

 

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Παλιάμπελων Αιτωλοακαρνανίας η είδηση του τραγικού θανάτου του 32χρονου Στέφανου Κοτρώτσου, Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Παλιαμπέλων – Βόνιτσας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας εξετράπη της πορείας της και ανετράπη εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Προσπάθησε να αποφύγει αγριογούρουνο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 32χρονος πατέρας δύο παιδιών φέρεται να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να αποφύγει ένα αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα και στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ο Στέφανος Κοτρώτσος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Θλίψη στην τοπική κοινωνία

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στην περιοχή, καθώς ο Στέφανος Κοτρώτσος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενεργός στην τοπική κοινωνία και γνωστός για την προσφορά του ως Πρόεδρος της Κοινότητας. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για έναν νέο άνθρωπο με ήθος, εργατικότητα και διάθεση προσφοράς.

«Ήταν πάντα δίπλα σε όλους, δραστήριος και με αγάπη για τον τόπο του. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι χάθηκε έτσι άδικα…» ανέφερε συγγενής του σε τοπικό μέσο.

Το φαινόμενο των αγριογούρουνων στους δρόμους

Αυξανόμενο είναι το πρόβλημα με την εμφάνιση άγριων ζώων – κυρίως αγριογούρουνων – στο οδικό δίκτυο, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες. Σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας, οι οδηγοί βρίσκονται αντιμέτωποι με αιφνίδιες εμφανίσεις τέτοιων ζώων, με συνέπεια σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή τους.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθούν με ακρίβεια οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα, ωστόσο όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τραγικό ατύχημα εξαιτίας της απόπειρας αποφυγής του ζώου.


Η τοπική κοινωνία των Παλιάμπελων θρηνεί για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου που υπηρέτησε τον τόπο του με συνέπεια και εντιμότητα. Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί παρουσία πλήθους κόσμου που θα αποχαιρετήσει τον Στέφανο Κοτρώτσο με βαθιά οδύνη.

ΠΗΓΗ:todaypress.gr

Αυτή την εβδομάδα

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

ΝΕΑ

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

Τραγωδία στην Ψάθα: Νεκροί ένας Έλληνας και ένας Δανός από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς...

RPN.GR