Ακαδημία SHOTOKAN KARATE Ραφήνας:Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

1000

Το shotokan καράτε είναι μια ολοκληρωμένη μορφή άσκησης, που στηρίζεται σε σύγχρονα επιστημονικά δεδομένα και βελτιώνει τη σωματική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του ανθρώπου, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας-Παρουσίαση ΚΑΤΑ από την αγωνιστική ομάδα!

Προσφέρει στον αθλούμενο ψυχική και σωματική ευεξία, διαμόρφωση σωστού χαρακτήρα και φυσικά την δυνατότητα να προστατεύσεις τον εαυτό σου σε περιπτώσεις αυτοάμυνας.

Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας-Kihon Ippon Kumite από τους αθλητές της ακαδημίας

Όταν η επιθυμία για άσκηση γίνεται ζωτική ανάγκη, τότε το Shotokan Καράτε μπαίνει στην καθημερινότητά σου.

Η εκμάθηση του αθλήματος του Shotokan Καράτε προσφέρει στην υγεία του σώματος και του νου  πολλά παραπάνω από τη συνηθισμένη γυμναστική.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο

Διευρύνει τις ατομικές μας ικανότητες, μας προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ένα γενικότερο αίσθημα ψυχικής ισορροπίας και μαχητικότητα. Το τελευταίο, βοηθά ειδικά στα σοβαρά προβλήματα υγείας.

φωτο από fb shotokan karate rafinas

Τώρα μπορούμε και στην Ραφήνα να μπούμε σε έναν άλλο τρόπο ζωής,εμείς και τα παιδιά μας σε έναν πεντακάθαρο χώρο υψηλής αισθητικής που σέβεται όλα τα ευρωπαικά και διεθνή στάνταρ, με εξαιρετικές σύγχρονες εγκαταστάσεις με συστήματα εξαερισμού-αερισμού για υποδειγματική άθληση των παιδιών μας, και να διδαχθούμε από τον Προπονητή Γιάννη Μαθιόζoγλου,τον εξαιρετικό αυτό δάσκαλο 3o DΑΝ S.Κ.Ι.F.-EΛ.O.K!

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι 67344528_2314881798761135_97867302355075072_n.jpg

Νέα Τμήματα: Παιδιών-Εφήβων-Ενηλίκων
Έναρξη προπονήσεων 2 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες καθημερινά 18:00-21:00

Thl.  694 872 6721

Εθνικής Αντιστάσεως & Σωτηρίου Κανσού-Ραφήνα

Ενημερωθείτε με λεπτομέρειες ΕΔΩ

Και μην ξεχνάμε ότι το Καράτε δεν έχει σχέση με τη βία, έχει να κάνει με απλούς ανθρώπους, που αναζητούν την ευτυχία, την αγάπη και τη γαλήνη του πνεύματος στην καθημερινότητα.

Εικόνα κεφαλίδας για τον ιστότοπο

K.T