spot_img
26.4 C
Rafina
Δευτέρα, 3 Αυγούστου, 2026
spot_img

Αλεξανδρούπολη : Έγκυος γέννησε σε ασθενοφόρο προς Διδυμότειχο μετά την εκκένωση του νοσοκομείου

 

 

Μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθοδόν προς το νοσοκομείο Διδυμοτείχου γέννησε η έγκυος γυναίκα που ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μεταφέρθηκε χθες το βράδυ κατά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.

Η ικανοποίηση για την επιτυχία του τοκετού ήταν ολοφάνερη στα πρόσωπα του γιατρού και της μαίας που συνόδευσαν την επίτοκο, την ίδια ώρα που μεταφέρονταν άλλα 11 νεογνά επίσης με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στην Καβάλα και άλλο ένα στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση:

εγκυος αλεξανδρουπολη ΕΚΑΒ

εγκυος μωρο αλεξανδρουπολη εκαβ

ασθενοφορο μωρο εγκυος

εγκυος μωρο αλεξανδρουπολη εκαβ

Η εκκένωση του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ήταν μια από τις πιο δύσκολες «ασκήσεις» εκκένωσης που έχουν κληθεί να διαχειριστούν οι επιτελείς του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας, ενώ για τον επιτόπιο συντονισμό της είχαν μεταβεί από την Αθήνα με στρατιωτικό ελικόπτερο ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σχεδιασμός της επιχείρησης είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη μέρα όταν η πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στην Αλεξανδρούπολη έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή με ριπές που έφταναν και τα 9 μποφόρ.

Αυτή την εβδομάδα

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Όταν η Νέα Μάκρη πήγαινε σινεμά: Η ιστορία του θρυλικού «Σινέ Μάκρη»

Τις δεκαετίες του 1950 και του 1960, οι θερινοί...

ΝΕΑ

ΜΙΔΑ: Τι πρέπει να ελέγξουν οι ιδιοκτήτες για να αποφύγουν λάθη και πρόστιμα

Νέα δεδομένα στη διαχείριση της ακίνητης περιουσίας φέρνει το...

Ραφήνα: Εμπλοκή της άγκυρας του «Superferry» σε συρματόσκοινο – Απέπλευσε με 705 επιβάτες

Πρόβλημα με την άγκυρά του αντιμετώπισε το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο...

Ραφήνα: Πως ανακοίνωσε το Λιμενικό τον θάνατο του υπάρχου του Superferry Αντώνη Βιδάλη

Η επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος: Τις πρωινές ώρες σήμερα,...

Φωτιά στη Βοιωτία: Εθελοντής έσωζε ξένα σπίτια, ενώ το δικό του γινόταν στάχτη

Μία ανθρώπινη ιστορία που συμπυκνώνει το μέγεθος της καταστροφής...

RPN.GR