spot_img
5 C
Rafina
Πέμπτη, 1 Ιανουαρίου, 2026
spot_img

Αλκιβιάδης Στεφανής “Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών με τον καλύτερο τρόπο”

 

 

 

Έχει πετάξει το ρολόι και δεν υπάρχει νύκτα και μέρα για τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας . Εκτός απο τα θέματα της Εθνικής Άμυνας, ανέλαβε ειδικός συντονιστής για θέματα μεταναστευτικού και γενικά βρίσκεται παντού. Όπου και αν “εμπλέκεται” τον διακρίνει, η σοβαρότητα, η αποτελεσματικότητα των αποφάσεών του και το χαμηλό προφίλ που διατηρεί παρά τη “δράση” του.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, παρέστη ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης, στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη, με αφορμή τη συμπλήρωση 107 χρόνων από την Απελευθέρωση της νήσου.

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας παρακολούθησε τη Θεία Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου. Στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων και παρακολούθησε παρέλαση πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων. Ακολούθως, επισκέφθηκε το Παράκτιο Περιπολικό του Πολεμικού Ναυτικού Τ/Κ «ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ», καθώς και το Πλωτό Λιμενικού Σώματος 618, όπου χαιρέτησε το προσωπικό των πληρωμάτων.

Επίσης, παρέστη στην ετήσια εκδήλωση για την 107η Επέτειο της Απελευθέρωσης της νήσου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και επισκέφθηκε την έκθεση με τη συλλογή του Παύλου Κουντουριώτη, που φιλοξενείται στο φουαγιέ του Θεάτρου.

Αυτή την εβδομάδα

Ραφήνα Πικέρμι: Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ για τον Ιανουάριο- εβδομαδιαίες δράσεις – rpn

Το πρόγραμμα των ΚΑΠΗ Ραφήνας Πικερμίου για τον...

Πρωτοχρονιά με λιγοστό κοινό στην κοπή πίτας στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου (φωτο- βίντεο RPN)

Η νέα χρονιά μπήκε επίσημα στο Δημαρχείο Ραφήνας-Πικερμίου στις...

Μικρή αστοχία, μεγάλος συμβολισμός στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Όχι, δεν είναι κακό να μένουμε στα παλιά. Ούτε...

ΝΕΑ

Νέα Υόρκη: Ορκίστηκε δήμαρχος ο Μαμντάνι – Οι συμβολισμοί της τελετής

Ο Ζόχραν Μαμντάνι είναι και επίσημα εδώ και μερικές...

Όλες οι αλλαγές σε φόρους, μισθούς και συντάξεις για το 2026

Χρονιά εφαρμογής των περισσότερων φορολογικών μέτρων που ψηφίστηκαν πρόσφατα...

RPN.GR