Άλλη μια δωρεά από τον Φραγκίσκο Σαργολόγο στο Λιμεναρχείο Ραφήνας!

554

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Φραγκίσκος Σαργολόγος, Πρόεδρος της Therasys, έχει προβεί σε δωρεά σε διάφορα σημεία της Ραφήνας. Έχει στο παρελθόν κάνει χορηγίες στα καταστήματα εστίασης Ραφήνας-Πικερμίου, στον δήμο, στο Αστυνομικό Τμήμα, και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Σήμερα το πρωϊ λοιπόν, ο κ.Σαργολόγος πήγε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και δώρισε υπολογιστικά συστήματα, όπως ηλεκτρονικό υπολογιστή, σύστημα οθόνης, κάρτες μνήμης, σκληρό δίσκο, πληκτρολόγιο και λοιπά περιφερειακά είδη για τις εγκαταστάσεις του Λιμεναρχείου.

Επίσης δώρισε είδη υγειονομικού ενδιαφέροντος για την προστασία από τον COVID 19, όπως μάσκες τρίφυλλες, αντισηπτικά, προστατευτικές ολόσωμες στολές, προστατευτικά  κεφαλής γάντια , είδη καθαρισμού και λοιπά είδη. 

Η συγκεκριμένη δωρεά στοχεύει αφενός στην αναβάθμιση της τεχνολογικής υποδομής του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας και αφετέρου στην προστασία όλου του προσωπικού.

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Γεώργιος  ευχαρίστησε τον κ. Σαργολόγο για την πρωτοβουλία να προσφέρει τα ανωτέρω είδη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ