Φραγκίσκος Σαργολόγος:Χρωστάμε όλοι ένα μπράβο στον Δημήτρη Κυριακουλόπουλο και στο Λιμενικό Ραφήνας!(φωτο-βίντεο)

4222
Ο Φραγκίσκος Σαργολόγος, πρόεδρος του ομίλου THERASYS, προχώρησε σήμερα σε ακόμη μια δωρεά στην Ραφήνα!

Αυτή την φορά προσέφερε ολόσωμες προστατευτικές στολές και άλλο υγειονομικό υλικό στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας,προκειμένου να χρησιμοποιηθεί σε ενδεχόμενη επείγουσα διακομιδή από νησιά για Covid-19 .

Η δωρεά αυτή γίνεται στα πλαίσια ενίσχυσης του Λιμενικού της Ραφήνας, των ανθρώπων που το στελεχώνουν και κάνουν διακομιδές ύποπτων κρουσμάτων κοροναϊού, μέσα στα πλαίσια προσωπικής προστασίας του προσωπικού του.
Σε ερώτησή μας για το τι θεωρεί ότι θα γίνει στο μέλλον σχετικά με το Λιμεναρχείο :
“Χρειάζεται να υπάρχει πρόληψη και βλέπω ότι υπάρχει, θεωρώ τον Πλοίαρχο και Λιμενάρχη Ραφήνας κ. Δημήτριο Κυριακουλόπουλο, ένα ισχυρό και πολύτιμο στέλεχος των Σωμάτων Ασφαλείας και συγκεκριμένα στο Λιμενικό που οι επιτυχίες του και το έργο του έχει απογειωθεί το τελευταίο διάστημα.
Χρωστάμε όλοι ένα μπράβο.
Θεωρώ ότι θα δούμε πολλαπλό και μοναδικό έργο από το Λιμενικό μέσα στους επόμενους μήνες-και δεν πέφτω έξω-, καθώς είναι και πανταχού παρών. Προσωπικά, τον είδα και στο Λιμάνι της Ραφήνας να επιβλέπει ο ίδιος πολλές φορές φορές όλα τα πράγματα. Πιστεύω στα Σώματα Ασφαλείας και στα στελέχη που υπηρετούν τον πολίτη και σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαι και εγώ, προσανατολισμένος στο όφελος, την ασφάλεια και την προστασία των κατοίκων και το καλό όλων. Προέχει πάντοτε το καλό όλων.”
“Προστατεύουμε αυτή τη στιγμή που έχουν ανοίξει και τα αεροδρόμια και τα λιμάνια μας, το προσωπικό του τόπου μας στη Ραφήνα, ιδίως στις διακομιδές που κάνουν ή ενδέχεται να κάνουν στο προσεχές διάστημα από τα νησια μας. Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν. Προστατεύουμε τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινή μάχη για την προστασία όλων των πολιτών και κατοίκων, για την προστασία του τόπου, της υγείας και το καλό όλων.”