Άλλο ένα γλέντι Ρομά στον Γέρακα- Επέμβαση της Αστυνομίας και πρόστιμα (φωτο-βίντεο)

6389

Γλέντι έστησαν το βράδυ του Σαββάτου Ρομά σε οικία στον Γέρακα, εν μέσω πανδημίας. Απ’οτι φαίνεται κάποιοι δεν συμμορφώνονται με τους νόμους και τα έκτακτα μέτρα, και δεν είναι η πρώτη φορά. Κάτοικοι της περιοχής κάνουν συνεχώς παράπονα και φτάνουν στο σημείο να καλούν την Αστυνομία προκειμένου να σταματά τα γλέντια αυτά.

Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, κατοίκου της περιοχής, στο σπίτι βρίσκονταν πάνω από 50 άτομα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να το διαλύσουν.Πληροφορίες μας λένε ότι οι Ρομά ζήτησαν και προθεσμία μιας ώρας προκειμένου να τελειώσουν το φαγητό. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής τους ενημέρωσαν ότι θα τηρήσουν τα προβλεπόμενα και μάλιστα μοιράστηκαν και πρόστιμα των 300 ευρώ αυτή την φορά.

Μόλις τα πληρώματα της αστυνομίας απομακρύνθηκαν, οι Ρομά επέστρεψαν στην συνάθροιση.

Υ.Γ. Κάποιοι σχολιάζοντας το άρθρο μας στην σελίδα μας στο facebook ανέφεραν ότι δεν ήταν γλέντι αλλά μνημόσυνο, και μάλιστα μας κατηγόρησαν ως ρατσιστές.Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι ούτε στα μνημόσυνα επιτρέπεται συγχρωτισμός σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν κατά της εξάπλωσης της covid-19.

Παρόμοιο περιστατικό είχαμε δημοσιεύσει ξανά στις 23 Νοεμβρίου 2020, όπως μπορείτε να δείτε μετά το τέλος του άρθρου.

Ρεπορτάζ Κατερίνα Τράση

Προειδοποίηση για παιδιά: Στο βίντεο που ακολουθεί ακούγονται ανάρμοστες λέξεις

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ

Επέμβαση της αστυνομίας σε γλέντι Ρομά στον Γέρακα