spot_img
24 C
Rafina
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
spot_img

Αμαλιάδα: 14χρονος πήρε την καραμπίνα του παππού και πυροβόλησε την 12χρονη αδελφή του

 

 

 

Από τα πυρά καραμπίνας τραυματίστηκε μια 10χρονη στην Αμαλιάδα, όταν ο μικρός της αδελφός τράβηξε κατά λάθος τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη έπαιζε με την καραμπίνα στο σπίτι του παππού τους στην Αμαλιάδα, μαζί με τον 14χρονο αδερφό της, όταν και αυτή εκπυροσοκρότησε.

Το ilialive.gr αναφέρει πως το αγοράκι πήρε την καραμπίνα του παππού του, και «για παιχνίδι» πυροβόλησε προς το μέρος της αδερφής του.

Το γεγονός ότι ο 14χρονος δε μπορούσε να σηκώσει ψηλότερα την καραμπίνα, αποσόβησε τα χειρότερα και έτσι τα σκάγια από τον πυροβολισμό βρήκαν το κορίτσι στο πόδι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές κρατείται ο παππούς των παιδιών, ο αδερφός του κοριτσιού, ενώ έχει προσαχθεί και η μητέρα τους και εξετάζονται για το περιστατικό.

 

Αυτή την εβδομάδα

Πυροσβεστικό Σώμα Εθελοντών Προβαλίνθου: Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό

Μια προσφορά με ιδιαίτερη αξία και βαθύ συμβολισμό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το...

Το Λιμενικό Ραφήνας συνέδραμε σε ακυβέρνητο ταχύπλοο στη Νέα Μάκρη με 7 επιβαίνοντες

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της...

Λιμάνι Ραφήνας – Ψαροταβέρνα Γιώργος: Εκεί όπου η απλότητα συναντά την ποιότητα!

Υπάρχουν εστιατόρια που σε εντυπωσιάζουν με τη χλιδή τους...

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη από τη Ραφήνα και φιλοξενεί την 5η Πορεία της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»

Ο Δήμος Παιανίας παίρνει τη σκυτάλη και φιλοξενεί την...

ΝΕΑ

Οβελιστήριο των Φίλων στο Πικέρμι: Καθημερινά γεύσεις που θυμίζουν σπιτικό τραπέζι (μενού εβδομάδος)

Για όσους αναζητούν αυθεντικές ελληνικές γεύσεις και μαγειρευτά φαγητά...

Αντιδήμαρχος τράκαρε με αρκούδα στην Εγνατία Οδό

Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με εμπλοκή αρκούδας σημειώθηκε στην...

RPN.GR