spot_img
13.4 C
Rafina
Σάββατο, 21 Φεβρουαρίου, 2026
spot_img

Αμαλιάδα: Πιθανή εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του μικρού Παναγιωτάκη – rpn

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη στην Αμαλιάδα, ο οποίος πλέον ερευνάται ως πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει προκαταρκτική εξέταση, και το τμήμα Ασφαλείας καλεί εκ νέου όλους τους εμπλεκόμενους να καταθέσουν. Σήμερα το απόγευμα, η γιαγιά του παιδιού θα καταθέσει ξανά σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του εγγονού της, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει και η μητέρα του. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, η μητέρα θα υποστηρίξει ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία ημέρα. Όπως είχε δηλώσει στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, «στις 4 Αυγούστου με πήρε η κόρη μου από την Αθήνα, λέγοντας ότι είχε χτυπήσει ο εγγονός μου. Έφυγα άρον άρον το βράδυ, και την επόμενη μέρα με ενημέρωσαν ότι το παιδί δεν ανασαίνει καλά».

Από την αρχή, η γιαγιά υποστηρίζει ότι ο Παναγιωτάκης μεταφέρθηκε ζωντανός στο νοσοκομείο, ρίχνοντας ευθύνες στους γιατρούς. «Για μένα ένοχοι είναι οι γιατροί. Σου παραδίδω ένα παιδί ζωντανό και σε 20 λεπτά μου λες πέθανε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο παππούς του παιδιού είχε καταθέσει το Σάββατο πως πριν φτάσουν στο νοσοκομείο είχε δει το παιδί να κουνά το χεράκι του. Τις επόμενες ημέρες, η μητέρα του παιδιού αναμένεται να δώσει ξανά κατάθεση.

Αυτή την εβδομάδα

Καθαρά Δευτέρα στη Ραφήνα με γεύση θάλασσας – Οι ”Ανεμότρατες” στρώνουν το τραπέζι

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει επικίνδυνα — και το τραπέζι...

Ραφήνα: Προσκυνηματική πορεία της ενορίας Παναγίας Παντοβασίλισσας στους Αγίους Τόπους

Ιερά Αποδημία της Ενορίας στους Αγίους Τόπους (1–6 Οκτωβρίου 2026) Ο...

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

ΝΕΑ

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21/2

Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια Κριός:...

Μπραντ Πιτ: Πάσχει από προσωπαγνωσία και δεν υπάρχει θεραπεία

Η πρόσφατη άφιξη του Μπραντ Πιτ στην Ύδρα για...

Ραφήνα: Καθαρά Δευτέρα στην ”Καλή καρδιά του Νικόλα”

Και αυτή την Καθαρά Δευτέρα, η παράδοση έχει διεύθυνση...

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης/ Πρώτη συνάντηση 26/2

Έναρξη «Σχολής Γονέων» από το Δήμο Παλλήνης – Πρώτη...

Artion Live: Chicago Blues Night με τον Michael Dotson

Το Artion στο Μάτι υποδέχεται έναν αυθεντικό εκπρόσωπο του...

RPN.GR