spot_img
14.6 C
Rafina
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025
spot_img

Amber Alert για την εξαφάνιση – αρπαγή 6χρονου από την Κηφισιά

Άνδρας με κουκούλα απήγαγε τον 6χρονο Perdersen Rainer Jason (για τον οποίο εκδόθηκε Amber Alert) από το σπίτι του στην Κηφισιά, όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης, τι ψάχνουν οι Αρχές.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας, υφίσταται «σοβαρός κίνδυνος για την ψυχοσωματική υγεία του παιδιού».

Πιο αναλυτικά, ο 6χρονος βρισκόταν στο σπίτι που διαμένει με τη μητέρα το όταν ξαφνικά άγνωστος χτύπησε την πόρτα και αφού του άνοιξαν, άρπαξε το αγόρι και εξαφανίστηκε.

Όλα συνέβησαν την Τρίτη περίπου στις 20:40 στην κατοικία της οικογένειας στην Κηφισιά, όταν εμφανίστηκε άγνωστος άνδρας με κουκούλα και άρπαξε το παιδάκι, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της οικογένειας, Χρήστος Οικονομάκης, μιλώντας στο OPEN.

«Από τότε, αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές, γίνεται προσπάθεια σημαντική, έχουν ενημερωθεί οι Αρχές, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί στα σύνορα, γιατί είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να εξέλθει παρανόμως της χώρας το παιδί» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Όπως εξήγησε, το παιδί ήταν στο σπίτι της μητέρας του με τη γιαγιά του, όταν άκουσε θόρυβο στην πόρτα και νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του, όμως όταν άνοιξε την πόρτα, τον απήγαγε άγνωστος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σπίτι δεν είχε κάμερες αλλά «υπάρχει πληροφόρηση» από τα γειτονικά σπίτια. Όπως φαίνεται, πρόκειται για βανάκι και τουλάχιστον ένας άνδρας ηλικίας έως 45 ετών. Ο δράστης ήταν λίγο άνω του κανονικού βάρους και με ύψος έως 1,80μ. όπως ενημερώνει ο δικηγόρος

Ο πατέρας του μικρού έχει νορβηγική υπηκοότητα και διαμένει μόνιμα στη Νορβηγία, ενώ ο 6οχρονος με τη μητέρα του ζουν στην Ελλάδα.

Ο κ.  Οικονομάκης κατέληξε πως «προφανώς προηγούνται οι ενδοοικογενειακές προστριβές, όμως καλό είναι να μην αποκλείουμε πιθανότητες. Η έντονη αντιπαράθεση που υπήρχε σε οικογενειακό επίπεδο είναι προτεραιότητα να εξεταστεί αλλά το πρέπον είναι να αντληθεί πληροφορία από κάθε πεδίο».

 

 

 

Τα ξημερώματα της Τετάρτης σήμανε Amber Alert για την εξαφάνιση του 6χρονου Ράινερ Τζέισον Πέντερσεν από την Κηφισιά.
Η ανακοίνωση του Amber Alert:
«Στις 24/05/22, βραδινές ώρες εξαφανίστηκε από την Κηφισιά ,ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) 6 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.), στις 24/05/22 και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS.

Ο Πέντερσεν (επ.) Ράινερ Τζέισον (ον.) έχει κόκκινα μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1.10 και βάρος 15 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε παντελόνι φόρμας, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και γκρι κάλτσες. Έχει φακίδες στο πρόσωπο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ΕΔΩ για  να βλέπετε όλες τις ζωντανές μας εκπομπές

Αυτή την εβδομάδα

Υπό νερό οι παραλιακές ζώνες Μαραθώνα, Ραφήνας και Αρτέμιδα μετά τη σφοδρή βροχόπτωση

Δεν πνίγονται μόνο στην παραλιακή και στη Μάντρα, όπου...

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος σήμερα Παρασκευή 5/12 – rpn

Κλειστά σχολεία, βρεφονηπιακοί-παιδικοί σταθμοί και ΚΔΑΠ στον Δήμο Μαραθώνος...

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση στα ψητά του Μπάρμπα Βάγγου στην πλατεία Ραφήνας!

Στην καρδιά της Πλατείας Πλαστήρα, εκεί όπου οι μυρωδιές...

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Byron»: Προσοχή στους κεραυνούς – LIVE η χαρτογράφηση της δραστηριότητας – rpn

  Μπείτε εδώ για να δείτε LIVE πού εκδηλώνονται ηλεκτρονικές εκκενώσεις   Η «Byron» δεν...

Η γιορτινή POLIS έρχεται και δεν θα είναι τόσο αθώα όσο νομίζουν

Η εφημερίδα POLIS ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με το φύλλο 118,...

RPN.GR